Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ενοχη σιωπή στους Φασίστες





Με αφορμή τις δύο τελευταίες θρασύδειλες φασιστικές επιθέσεις της Χ.Α. (Ασπρόπυργο και Πειραιά) κατά μεταναστών και Ελλήνων εργαζόμενων, θέλω να επισημάνω τα εξής :
Παρ’ όλο που πέρασαν τόσες μέρες, διαπίστωσα ότι κανένα από τα αστικά κόμματα δεν βγήκε να καταγγείλει τις δύο τελευταίες φασιστικές επιθέσεις κατά των εργαζόμενων !!!
Επιβεβαιώνεται και με αυτόν τον τρόπο ότι το πραγματικό και βαθύτερο πρόβλημα είναι η αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κομμάτων που επωάζει το φασιστικό φίδι και η προπαγάνδα τους που το εκτρέφει με την απόκρυψη της ευθύνης των καπιταλιστών για τη ληστεία του λαού.
Δεν βγάζουν τσιμουδιά τόσο καιρό για την καθυστέρηση της δίκης της ναζιστικής συμμορίας, ούτε για το γεγονός ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι υπόδικοι εγκληματίες της Χ.Α.

Προχθές ξαναδιαφήμισαν την ναζιστική συμμορία προσκαλώντας στην στρατιωτική άσκηση "Παρμενίων" αυτό το θρασύδειλο υποκείμενο από την εγκληματική ηγετική ομάδα της Χ.Α. που βιαιοπραγεί σε γυναίκες και συντονίζει τις εγκληματικές ενέργειες. Αναρωτιέμαι τι γυρεύει ο εκπρόσωπος του φασιστικού μορφώματος σε μια στρατιωτική άσκηση. Τι σχέση έχουν οι εγκληματίες φασίστες με το στρατό και την εθνική άμυνα ? Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ? Τι γυρεύουν οι συνεργάτες των ναζιστών, οι δοσίλογοι, οι γερμανοτσολιάδες οι υμνητές της χούντας σε μια στρατιωτική άσκηση ??? Όλη η πολιτική ηγεσία και οι ανώτεροι αξιωματικοί πρέπει να ντρέπονται που τον κάλεσαν.
Τελικά πιστεύω ότι ούτε αμνησία έχουν πάθει όσον αφορά το τι είναι φασισμός, αλλά ούτε και ηλίθιοι είναι να νομίζουν ότι ο στρατός είναι ιδιοκτησία τους, ώστε να μπορούν να καλούν όποιον γουστάρουν. Απλούστατα είναι ΘΡΑΣΕΙΣ και χρησιμοποιούν το φασιστικό μόρφωμα όσο μπορούν περισσότερο για να πλασάρονται στους αφελείς ως η μοναδική τάχα «δημοκρατική» λύση μέσα στο σάπιο αστικό πολιτικό τους σύστημα.
Ενώ καυγαδίζουν για τόσα άλλα προκειμένου να παραπλανούν το λαό για το ποιος διαθέτει καλύτερη συνταγή καπιταλιστικής ανάπτυξης, για το ζήτημα της σκανδαλώδους μεταχείρισης της Χ.Α. κάνουν την πάπια. Η στάση τους αποδεικνύει ότι η Χ.Α. κάνει καλά τη δουλειά τους και ότι παράλληλα την θεωρούν δεξαμενή ψηφοθηρίας οπαδών που είναι μπολιασμένοι από την αντικομουνιστική τους προπαγάνδα.
Νομίζουν ότι έτσι θα φοβίσουν το εργατικό κίνημα, θα συντηρητικοποιήσουν συνειδήσεις για να περάσει ένα κλίμα παθητικής στάσης απέναντι στην εγκληματική αντιλαϊκή τους πολιτική που την πλασάρουν σαν μονόδρομο...


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ…


Ευαγγελος Δανέζης 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου