Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτη κοσμοσυρροή στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ




250.000 κόσμος στην 3η μέρα



Απίστευτη η κοσμοσυρροή στο 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, ιδίως την 3η μέρα, 23/9/2017. Πρέπει να πάμε 35 χρόνια πίσω για να κάνουμε συγκρίσεις!
εις. Σε κάποια στιγμή δεν υπήρχε μέρος να σταθούμε. Η έξοδος ήταν μάλλον αδύνατη από τα ορμητικά κύματα που εισέρχονταν συνεχώς από τις 7 το βράδυ.





Συγχαρητήρια στην ΚΝΕ, συνεχίζει τον δοξασμένο δρόμο του αγώνα και των θυσιών της κομμουνιστικής νεολαίας από την εποχή της ΟΚΝΕ!


«Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο Σοσιαλισμός».
Κι ένας λόγος του Κουτσούμπα μεστός από πολιτική και κομμουνιστική αντίληψη για την πορεία του τόπου, μακριά από τα θέατρα της αστικής πολιτικής, και ένα κάλεσμα για νέους αγώνες:
«Φίλες και Φίλοι
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ακόμα κι αν θόλωσε προσωρινά μπροστά σας η προοπτική, δεν πιστέψατε ποτέ, πως η καπιταλιστική βαρβαρότητα είναι το τέλος της εξέλιξης της ανθρώπινης κοινωνίας.
Σε όλους εσάς που αγανακτείτε με τον ωμό αντικομουνισμό του κονσερβοκουτιού, με το μεθοδικό, καλυμμένο αντικομουνισμό της συκοφάντησης του σοσιαλισμού, αλλά και με τον αντικομουνισμό της ηλιθιότητας που έχει κυριεύσει ορισμένους τελευταία.


Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, να μάθουν τα παιδιά σας για την πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να ανθρωπέψει ο άνθρωπος, που θέλετε να ζήσουν τα παιδιά σας σε μια κοινωνία χωρίς ανεργία, φτώχεια και πολέμους.
Για αυτή την κοινωνία παλεύει το ΚΚΕ. Με την εργατική τάξη, το λαό στην εξουσία. Αυτή η εργατική, λαϊκή διακυβέρνηση, είναι το αντίπαλο δέος απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Γιατί με την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, τον κεντρικό σχεδιασμό και τον εργατικό έλεγχο, μπορεί να καλύψει σύγχρονες ανάγκες στην εργατική τάξη, το λαό και τα παιδιά του.



Συμπορευτείτε με το ΚΚΕ γιατί δεν εγκατέλειψε ποτέ την επαναστατική πάλη. Δεν αποκήρυξε το σοσιαλισμό του 20ού αιώνα. Δεν έκρυψε ότι απέναντι στη στυγνή δικτατορία του κεφαλαίου, υπάρχει μόνο η "δικτατορία του προλεταριάτου", δηλαδή η εξουσία της εργατικής τάξης που μαζί με τους κοινωνικούς πολύτιμους συμμάχους της αποτελούν τη συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία, που είναι η μόνη ικανή να ανοίξει το δρόμο της πραγματικής ελευθερίας, της ειρήνης, της ικανοποίησης των μεγάλων σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Θυμηθείτε: Το ΚΚΕ, την κρίσιμη στιγμή, τη μέρα που κατέβαινε η κόκκινη σημαία από το Κρεμλίνο το 1991, είχε τη δύναμη να απευθύνει μέσω του "Ριζοσπάστη" στους κομμουνιστές, το κάλεσμα: "Σύντροφοι, ψηλά τη σημαία! Η ελπίδα τώρα βρίσκεται στην πάλη των λαών"! Είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Αυτή την κόκκινη σημαία συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά!
Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Για τη νίκη. Το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.
Οι μέρες που θα ξανά-συγκλονίσουν τον κόσμο, θα έρθουν. Παίρνουμε τα μέτρα μας γι' αυτό!».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου