Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Με τον Βελουχιώτη, τον Πελετίδη και τον… Κουφοντίνα για σημαία!




Προφίλ με φωτογραφία του Βελουχιώτη! Δημοσιεύσεις επικές για τον Πελετίδη! Σφυροδρέπανα σπαρμένα παντού. Κι ανάμεσα στον Βελουχιώτη, τον Πελετίδη και τα σφυροδρέπανα να και μία ανάρτηση για τον ήρωα, σύντροφο και συναγωνιστή Κουφοντίνα ο οποίος πήρε πάνω του όλες τις ευθύνες της δράσης της παρακρατικής οργάνωσης «17Ν»!

Ο προβοκάτορας του διαδικτύου, ο προβοκάτορας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης χρησιμοποιεί τον Βελουχιώτη και τον Πελετίδη για να προβάλει την προβοκατόρικη «17 Νοέμβρη» και τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δράσης της «17Ν», ανέλαβε δηλαδή και την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Γουέλς η οποία όταν διαπράχθηκε ο ίδιος ήταν 16 χρονών!
Ο προβοκάτορας του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης προσπαθεί να ταυτίσει τον Βελουχιώτη και τον Πελετίδη με τον Κουφοντίνα! Ο προβοκάτορας του διαδικτύου παίρνει την σκυτάλη από τον αρθρογράφο της «εφημερίδας των συντακτών» που περιέγραψε τον Κουφοντίνα ως χαμένο στρατιώτη της επανάστασης! Από τη μία χυδαίος αντικομμουνισμός και από την άλλη ο Κουφοντίνας επαναστάτης! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα από τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης;! Επαναστάτης ο Κουφοντίνας!
Ο Βελουχιώτης και ο Πελετίδης αποκομμένοι από την ιδεολογία τους, αποκομμένοι από το κόμμα τους και ταυτισμένοι με τον Κουφοντίνα! Ο προβοκάτορας του διαδικτύου κάνει καλά την δουλειά του! Στον επόμενο τόνο μπορεί να ζήσουμε εκτός από την παραχάραξη της ιστορίας και την παραχάραξη των τραγουδιών! Ίσως δηλαδή ακούσουμε να τραγουδάνε οι διάφοροι προβοκάτορες:
«Ο Κουφοντίνας ζει μες στην καρδιά μας,
ο Κουφοντίνας ζει πα στις κορφές
ο Κουφοντίνας ζει κι είναι κοντά μας
στων τραγουδιών τις λεύτερες στροφές».
Τάκης Φ. απο agkidapress







2 σχόλια: