Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ο Αριστοφάνης στο εδώλιο κατηγορούμενος για σεξισμό!




Όλη η προοδευτικότητά τους εξαντλήθηκε στην υπεράσπιση του συμφώνου συμβίωσης και της νομιμοποίησης των «μαλακών» ναρκωτικών! Τώρα το πόσο προοδευτικά είναι κι αυτά ρωτήστε τους Αριστερούς που απολύουν κατά χιλιάδες εργαζόμενους, αφού εκείνοι τα υπερασπίζονται ως προοδευτικά! Κατάφεραν βέβαια με τον τσαρλατανισμό να παρασύρουν και προοδευτικό κόσμο να τους «καλολογεί» για το σύμφωνο συμβίωσης, την ώρα που ψήφιζαν μνημόνια και νόμους που κατασφάζουν τον λαό!

Τώρα τα προοδευτικά παραμύθια της σεξουαλικής απελευθέρωσης με τα σύμφωνα συμβίωσης τελείωσαν! Τώρα οι τύποι που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης και χυδαιολόγησαν εναντίον όσων επιχειρηματολόγησαν επιστημονικά εναντίον του συμφώνου ταυτίζοντας τους με τους παπάδες, οι τύποι που παρήλασαν στα gay pride, αυτοί οι ίδιοι τύποι καθίζουν τον Αριστοφάνη στο σκαμνί για σεξισμό! Ναι! Οι προοδευτικοί υπερασπιστές και υπερψηφιστές του συμφώνου συμβίωσης και διαδηλωτές στα gay pride καθίζουν στο σκαμνί σατυρική εκπομπή κατηγορώντας την για σεξισμό! Το κείμενο με το οποίο καθίζουν τον Αριστοφάνη στο σκαμνί τον κατηγορεί ότι μέσω του σεξισμού, τον οποίον ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιεί, απενοχοποιεί την σεξουαλική βία σε βάρος των γυναικών! Άκουσον – άκουσον τι άλλο θα ακούσουμε από τους «προοδευτικούς» του απόπατου! Παρακάτω στο κείμενο με το οποίο ο Αριστοφάνης στέλνεται στο σκαμνί, αποδίδεται η κατηγορία ότι ο Αριστοφάνης είναι σεξιστής και με τον σεξισμό του υπονομεύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ίδια την δημοκρατία! Καταλήγοντας το κείμενο των υπερασπιστών του συμφώνου συμβίωσης και των gay pride, ζητά να φιμωθεί ο Αριστοφάνης!
Τι να σχολιάσεις;! Ο Αριστοφάνης δεν στέλνεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή είναι σεξιστής, αλλά επειδή με την σάτιρά του στέκεται απέναντι στον εξανδραποδισμό τον οποίον επιχειρούν! Ο Αριστοφάνης στέλνεται στο εδώλιο επειδή η σάτιρά του έχει προσανατολισμό και δείχνει τον δρόμο του αγώνα ως διέξοδο από την φτώχεια και την ανέχεια! Ο Αριστοφάνης στέλνεται στο εδώλιο γιατί καλεί σε αντίσταση και αντεπίθεση ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.
Ο Αριστοφάνης στέλνεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για σεξισμό στην τηλεόραση των survivors και των άλλων τηλεσκουπιδιών! Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που χιλιάδες σκουπίδια πετιούνται καθημερινά στο μυαλό των τηλεθεατών, οι προοδευτικοί παρελαύνοντες στα gay pride καθίζουν τον Αριστοφάνη στο εδώλιο του κατηγορουμένου κατηγορώντας τον για σεξισμό!
Κρίμα που δεν ζει ο Ραφαηλίδης! Θα προσπαθήσουμε όμως να τον υποκαταστήσουμε παραφράζοντας κουβέντες που είπε για κάποιο άλλο «μαργαριτάρι»! Αυτοί λοιπόν που στέλνουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Αριστοφάνη έχουν μια απίστευτη προσαρμοστικότητα γι’ αυτό και προσαρμόζονται εύκολα ακόμα και μέσα στα σκατά!
Δυστυχώς δεν ζει και ο Καρακατσάνης τον οποίο ακόμα θυμάμαι πριν πάρα πολλά χρόνια να «λούζει» έναν ανόητο που κραύγασε από την κερκίδα «χυδαιότητες»! Ποιος είδε τον Θύμιο και δεν τον φοβήθηκε που τόλμησε κάποιος κερατάς να χαρακτηρίσει χυδαίο τον Αριστοφάνη!
Προσπάθεια φίμωσης λοιπόν του Αριστοφάνη από κάτι τύπους που θα «άσπριζαν» το «μαύρο» που έριξαν οι Σαμαροβενιζέλοι στην τηλεόραση, από κάτι τύπους που αν μαχότανε σίγουρα θα χεζότανε (χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο), όπως χεστήκανε στις «σκληρές» διαπραγματεύσεις! Κι αφού χεστήκανε εκεί και πνίγουν στα σκατά τον λαό, καθίζουν και τον Αριστοφάνη στο σκαμνί για να τον φιμώσουν!
Σηναφοτσίρας απο το agkidapress




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου