Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σκουπίδια που μυρίζουν γιασεμί!




Αυτά τα σκουπίδια στους δρόμους τριαντάφυλλα μου φαίνονται και γιασεμί μου μυρίζουν! Ναι αυτά τα σκουπίδια τα στοιβαγμένα στους δρόμους ούτε μ’ ενοχλούν, ούτε μου βρωμάνε! Αυτά τα σκουπίδια μου φαίνονται βάλσαμο γιατί δεν είναι οποιαδήποτε σκουπίδια! Μένω στον πρώτο όροφο και οι κάδοι των σκουπιδιών είναι κάτω από το μπαλκόνι μου! Κάθομαι στο μπαλκόνι και απολαμβάνω την θέα και παρακαλάω το σκουπίδια να φτάσουν στο μπαλκόνι μου και στο πιο πάνω μπαλκόνι και στο ακόμα πιο πάνω! Δεν μ’ ενοχλούν αυτά τα σκουπίδια! Δεν είναι οποιαδήποτε σκουπίδια. Είναι αποτέλεσμα του δίκαιου αγώνα 15.000 εργαζομένων που πετιούνται στον δρόμο, που απολύονται από την κυβέρνηση της αριστεράς (τρομάρα να της έρθει)!

Όσο τα διάφορα «σκουπίδια» εξεγείρονται εναντίον των απολυμένων, που εξαιτίας τους πληθαίνουν τα σκουπίδια στους δρόμους, όσο οι ματσουκοφόροι του συστήματος ψάχνουν Έλληνες και ξένους τουρίστες να εκφράσουν την αηδία τους για τα σκουπίδια και τους αγώνες των εργαζομένων, τόσο εμένα τα σκουπίδια μου φαίνονται όαση στα βάθη της ερήμου της ανεργίας, της φτώχειας, της πείνας, του φόβου, της ανέχειας, της εξαθλίωσης!
Δεν με πειράζουν αυτά τα σκουπίδια γιατί είναι αποτέλεσμα τίμιου αγώνα εργατών! Με πειράζουν άλλα σκουπίδια! Σκουπίδια που απλώνουν την χερούκλα τους και αρπάζουν την λαϊκή κατοικία, σκουπίδια που αρπάζουν μισθούς και συντάξεις, σκουπίδια που αρπάζουν άμεσους και έμμεσους φόρους, σκουπίδια που ψηφίζουν μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους, σκουπίδια που άλλα λένε κι άλλα κάνουν, σκουπίδια που αλλάζουν αποτελέσματα δημοψηφισμάτων, σκουπίδια που ισοπεδώνουν τον κοσμάκη με κάθε τρόπο! Αυτά τα σκουπίδια κι άλλα πολλά τέτοιου είδους σκουπίδια με πειράζουν. Τα άλλα τα σκουπίδια, τα αποτελέσματα του τίμιου και δίκαιου αγώνα εργατών, δεν με πειράζουν! Κι όσο τα καρναβάλια, οι καλοπληρωμένοι «παπαγάλοι» καταφέρονται εναντίον της εργατικής κινητοποίησης τόσο η οσμή των σκουπιδιών μετατρέπεται από γιασεμί σε τζούρα ελευθερίας, σε άνεμο αισιοδοξίας!
Να γίνουν βουνά τα σκουπίδια! Θα μας πνίξουν φωνάζουν οι λεφτάδες και οι πολιτικοί και οι «παπαγάλοι» που βρίσκονται στην υπηρεσία τους! Τους μόνους που μπορούν να πνίξουν αυτά τα σκουπίδια του αγώνα των εργαζομένων είναι τους δυνάστες του λαού, γι’ αυτό ο λαός πρέπει να συμπαραταχθεί με τους απολυμένους από τους ΟΤΑ και να στηρίξει τον αγώνα τους και να τον μετατρέψει σε παλλαϊκό αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που εξοντώνει τον λαό! Δεν φοβούνται οι «μεγαλοκαρχαρίες» και τα τσιράκια τους ότι τα βουνά των σκουπιδιών θα πνίξουν εμάς! Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για εμάς! Φοβούνται ότι θα πνίξουν αυτούς. Άλλωστε εμάς αυτοί, οι οποίοι σήμερα κατηγορούν τους απολυμένους από τους ΟΤΑ, μας έχουν βουτήξει στα σκατά κι ο μόνος τρόπος να γλιτώσουμε τον πνιγμό από τα σκατά είναι να πνιγούν αυτοί από τα σκουπίδια!
Γι’ αυτό αυτά τα σκουπίδια μου μυρίζουν γιασεμί!
Ραφαήλ Βασιλειάδης απο το agkidapress.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου