Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ο Οπορτουνισμός καρέ καρέ

















Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #1:
Κατηγορείς το ΚΚΕ ότι δεν είναι επαναστατικό... Ενώ ταυτόχρονα, κάνεις λόγο για μεταβατικά προγράμματα!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #2: Κατηγορείς το ΚΚΕ για διάσπαση... Ενώ ταυτόχρονα, έχεις γίνει χίλια κομμάτια!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #3: Κατηγορείς το ΚΚΕ ότι είναι μέρος του συστήματος και από την άλλη επιθυμείς συνεργασία μαζί του.

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #4 : Να ειρωνευεσαι το ΚΚΕ για τις ώριμες συνθήκες... Ενώ ταυτόχρονα, περιμένεις από το ΚΚΕ να κάνει επανάσταση και δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #5: Μιλάς για απεργίες διαρκείας 5+ ημερών... Ενώ ταυτόχρονα, ούτε καν συμμετέχεις στις μονοήμερες!!! Η απεργία είναι για εσένα αυτοσκοπός, όχι μέσο πάλης και διεκδίκησης!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #6: "Βγάζεις το καπέλο" υποκριτικά στον Πελετιδη, στον Μπογιοπουλο και στον Παφιλη... Ενώ ταυτόχρονα, βαλλεις εναντίον του Κουτσουμπα, της Παπαρήγα και του ΚΚΕ συνολικά!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #7: Κατηγορείς το ΚΚΕ ότι είναι "σεχταριστικο"... Ενώ ταυτόχρονα, έχεις κάνει διασπάσεις επί διασπάσεων και λειτουργείς ως γκρουπα τροτσκιστών, αναρχοχαρουμενων και πάσης φύσεως λούμπεν στοιχείων!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #8: Κατηγορείς το ΚΚΕ ότι μεταθέτει την επανάσταση σε μία επόμενη ζωή... Ενώ ταυτόχρονα, είναι το μοναδικό κόμμα που θέτει αίτημα Σοσιαλισμού στο σήμερα!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #9: Ψάχνεις να βρεις καμιά διαφήμιση στον Ριζοσπάστη για να κατηγορήσεις το ΚΚΕ... Ενώ ταυτόχρονα, καλείς σε κοινές δράσεις με ΜΚΟ και τα παίρνεις χοντρά από επιχειρηματικούς ομίλους!!!


Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #10: Χρησιμοποιείς ιστορικά στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος για να κάνεις την προπαγάνδα σου... Ενώ ταυτόχρονα, αποκρυπτεις σκόπιμα την ιδιότητά τους αυτή και ότι εξαιτίας της βρέθηκαν στο απόσπασμα και έδωσαν τη ζωή τους! Επίσης, ξεχνάς ότι αν ζούσαν, θα ήταν οι πρώτοι που θα σε εφτυναν κατάμουτρα (το λιγότερο)!!!

Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #11:Υπερασπίζεσαι κάθε πράξη τυφλής ατομικής βίας χωρίς να γνωρίζεις τον στόχο, τις προθέσεις, τα κίνητρα...
Ενώ ταυτόχρονα, χύνεις δηλητήριο για τον οργανωμένο, μαζικό, συλλογικό, λαϊκό αγώνα!!!


Η κατάντια του να είσαι οπορτουνιστής #12:Διαστρεβλωνεις σκόπιμα τις θέσεις του ΚΚΕ για να μαζέψεις ψηφαλακια...
Όταν το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα με σαφή και ξεκάθαρη θέση ενάντια σε κάθε ιμπεριαλιστική ενωση από την απαρχή της ακόμα, όταν εσύ προσπαθούσες να πείσεις για την "Ευρώπη των λαών" και ψήφιζες μαζί με τον ΣΥΝ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το Μάαστριχτ, τα μνημόνια, δηλαδή!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου