Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!!!!!!










Είναι τυχαίο που προχθές ο Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), Βασίλειος Τελλίδης και ένας καθηγητής Πανεπιστημίου ο Χριστόδουλος Γιαλουρίδης μιλώντας μπροστά σε 700 άτομα στο Περιστέρι τόνισαν πως αν η Τουρκία ετοιμάζεται για πόλεμο και επίθεση στην Ελλάδα καλό είναι η χώρα μας να επιτεθεί πρώτη ;
Ναι καλά διαβάσατε ! Αυτό είπαν ! Βολεύει η προληπτική -έτσι την είπαν - επίθεση της χώρας μας στην Τουρκία !

Καταλαβαίνουμε τι είπαν οι άνθρωποι ; Προληπτική επίθεση λέει ..Και δεν το λέει ένας απλός δημοσιογράφος Το λέει ένας πρώην Αρχηγός Γ.Ε.Σ
Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! Προετοιμάζουν αργά και σταθερά τον λαό για όλα τα πιθανά σενάρια που βολεύουν την αστική τάξη της χώρας και τα συμφέροντά της ! Προετοιμάζουν τον λαό στην ιδέα πως αν χρειαστεί ο στρατός πρέπει να βγει και έξω απ τα σύνορα της χώρας !
Πριν είναι αργά πρέπει και μεις να προετοιμάζουμε τον λαό και να του λέμε πως δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους λαούς των γειτονικών χωρών σε αντίθεση με τις αστικές τάξεις των χωρών που έχουν να χωρίσουν πολλά!
 Πριν είναι αργά το κίνημα ειρήνης της χώρας μας σε συνεργασία με τα κινήματα ειρήνης των γειτονικών χωρών πρέπει να πάρουν φωτια !
Κανένας Ελληνας φαντάρος δεν έχει δουλειά έξω απ τα σύνορα της χώρας μας όπως επίσης κανένας φαντάρος γειτονικού κράτους δεν έχει δουλειά έξω απ τα σύνορα της δικής του χώρας!
Το μέλλον των λαών δεν είναι το μακέλεμα μεταξύ τους αλλά η ειρηνική τους συνύπαρξη !

(Κεντρικό πρόσωπο στην συζήτηση ήταν ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας,της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος
Η δημόσια συζήτηση διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών Κύπρου και την Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα και την Κοινωνική Πρόοδο. Επίσης απηύθυνε χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης).

2 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

    ΑΠΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΘΕΡΣΙΤΗΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή