Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

«Αντιφασιστικό Μέτωπο»





Τα χθεσινά «Νέα» είχαν ολοσέλιδο «αφιέρωμα» στην Μ. Λεπέν για να την καταγγείλουν για… ηθικούς λόγους! Γιατί, λέει, μισθοδοτούσε υπαλλήλους με χρήματα της ΕΕ ενώ αυτοί δούλευαν στη Γαλλία και όχι στις Βρυξέλες!
Ναι, αυτό βρήκαν τα «Νέα» για να καταγγείλουν τον φασισμό, την ηθική παράβαση!!!
Στο τέλος κάνουν κι ένα λιβανιστήρι αναφέροντας πως δεν κάνει πίσω η Λεπέν και πως παρά τον πόλεμο που της κάνουν, τα ποσοστά της δεν πέφτουν!

Να περιμένουμε να πέσουν έτσι τα ποσοστά του φασισμού μέσα σε ένα σύστημα που τον στηρίζει και τον έχει ως την εναλλακτική λύση και μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα που βρίθει από διαφθορά, αυταρχισμό και αντιλαϊκές πολιτικές, μάλλον δεν θα έχουμε τύχη.
Στο μεταξύ, εδώ, με δικαστική απόφαση νομιμοποιήθηκε η συμμετοχή χρυσαυγίτικου σωματείου στο συνέδριο του ΕΚΑ! Οι νόμοι του αστικού κράτους προβλέπουν «ίσα δικαιώματα» για την προστασία των φασιστικών μορφωμάτων μέχρι που αυτά θα χρειαστεί να αναλάβουν έργο και να καταργήσουν όλα τα δικαιώματα και όλους τους νόμους για τους άλλους!
Μετά θα εγκαλούν αστοί και «αριστερούληδες» τους κομμουνιστές γιατί δεν προσχωρούν στο δικό τους… «Αντιφασιστικό Μέτωπο» για να αντιμετωπίσουν (αυτοί ντεμέκ) τον φασισμό!!!

Στέργιος Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου