Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μπελογιάννης σκυλεύεται από τους ψευτοαριστερούς!





Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει. Μόνο αυτή η πράξη συμβαίνει και τίποτα περισσότερο, παρά τα όσα γελοία μπορεί να ακουστούν αν τελικά πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, που προγραμματίζουν οι ψευτοαριστεροί με θέμα: «Ο Μπελογιάννης ανήκει σε όλη την Αριστερά» ή «Ο Μπελογιάννης ανήκει στην Ελλάδα», «Ο Μπελογιάννης και τρίχες αριστερές»…

Ο Μπελογιάννης ήταν και είναι γέννημα, τιμή και καμάρι του ΚΚΕ. Γι’ αυτόν τον τίτλο έδωσε τη ζωή του και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς.
Ήταν παιδί της εργατικής τάξης και όχι γενικά και αφηρημένα όλων… όπως όλοι δεν είμαστε με όλους, όπως ποτέ δεν είμαστε και δεν θα είμαστε με όλους.
Ο Μπελογιάννης δεν ανήκει σε όλη την αριστερά γιατί, εκτός των υπολοίπων, κάποιοι δήθεν αριστεροί (Κύρκος Μ. κλπ) του γύρισαν την πλάτη στην κρίσιμη στιγμή, του απαγόρεψαν ουσιαστικά τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΕΔΑ στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 1951 και την εκλογή του, στήνοντάς τον με τα ίδια τους τα χέρια στο εκτελεστικό απόσπασμα! Οι πρόγονοι των σημερινών ψευτοαριστερών είχαν απειλήσει ότι εάν ο Μπελογιάννης και οι καταδικασμένοι σε θάνατο σύντροφοί του έμπαιναν στα ψηφοδέλτια, εκείνοι θα αποχωρούσαν και θα διέλυαν την ΕΔΑ!
Δεν ανήκει σε όλη την Αριστερά ο Μπελογιάννης γιατί εάν υπήρχε μετά θάνατον ζωή και μπορούσε να μας δει από εκεί ψηλά θα τραβούσε τα μαλλιά του με τις αθλιότητες του Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του… Το τσίρκο στην Καισαριανή, στον Αη-Στράτη, στο Πολυτεχνείο και στους υπόλοιπους τόπους που εκτελούνταν Μπελογιάννηδες.

Καπετάνιος απο το agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου