Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Σε διατεταγμένη υπηρεσία…










Την ώρα που η κυβέρνηση, με τις πλάτες των συστημικών κομμάτων, ετοιμάζεται να δώσει νέο σφοδρό χτύπημα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό με νέα αφαίμαξη, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κοροϊδέψει για μια ακόμη φορά τον λαό ότι τα νέα μέτρα που θα παρθούν δεν είναι μέτρα για την κάσα του, την ίδια ώρα έξω από δημοτικό σχολείο οι γνωστοί ασφαλίτες φασίστες και αντιεξουσιαστές, στήνουν καθημερινά μία άθλια παράσταση για να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη. Φασίστες και αντιεξουσιαστές αντί να «ασκήσουν» το «επαναστατικό» τους καθήκον εκεί που παίρνονται οι πολιτικές αποφάσεις για την πλήρη ισοπέδωση του Ελληνικού λαού, «ασκούν» το «επαναστατικό» τους καθήκον στη ράχη Ελληνόπουλων και προσφυγόπουλων, μαθητών του δημοτικού!

Οι ασφαλίτες φασίστες και αντιεξουσιαστές, αφήνονται από την κυβέρνηση να παρακωλύουν την λειτουργία ενός σχολείου γιατί ο ρόλος τους, να αποπροσανατολίσουν τον λαό από την κάθετη εφόρμηση του συστήματος σε βάρος του και να δώσουν «όμορφες» εικόνες ανοιγμένων κεφαλιών στους δημοσιογράφους για να τις μεταδίδουν και να τις ξαναμεταδίδουν, είναι προφανής!
Φασίστες και αντιεξουσιαστές με γκεστ σταρ τα ΜΑΤ, έχουν στήσει μία βολική παράσταση για την κυβέρνηση και το σύστημα προκειμένου αλλού να βαρούν τα τύμπανα κι αλλού να χορεύει η νύφη, προκειμένου να στρέψουν, όσο είναι δυνατόν, την προσοχή του λαού σε πράγματα ανώδυνα για το σύστημα.
Φασίστες και αντιεξουσιαστές αντάμα, τάγματα κουκουλοφόρων φονιάδων, τάγματα εφόδου, σιδερένια φτέρνα του συστήματος, προσπαθούν όχι απλά να αποπροσανατολίσουν τον λαό, αλλά και να τον τρομάξουν, για να τον στείλουν φοβισμένο στο σπίτι του προκειμένου το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, στου οποίου την υπηρεσία βρίσκονται, να κάνει ανενόχλητο τη δουλειά του!
Άξιος ο μισθός των κουκουλοφόρων, φασιστών και αντιεξουσιαστών. Στο χέρι του λαού είναι να σταματήσει την ασφαλίτικη, εγκληματική και αποπροσανατολιστική τους δράση!
Νάβις

ΑΠΟ ΤΟ agkidapress





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου