Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΑΜΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ








Τότε καμάρωναν για τη ''φυγή'' στα Βαλκάνια 


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 29/1/2010..Στα 11,88 δισ. οι ελληνικές επενδύσεις στα Βαλκάνια
''Σημαντικό προβάδισμα στα Βαλκάνια έχουν οι Έλληνες επενδυτές έναντι των ξένων από τη Δυτική Ευρώπη παρ' όλο που εθνική στρατηγική για τη διείσδυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας στα Βαλκάνια δεν υπάρχει''.


EURO2DEY 28/62011 ''Η «απόβαση» των Ελλήνων στα Βαλκάνια 
η Ελλάδα δύναται να ακολουθήσει το παράδειγμα των υπόλοιπων αναπτυγμένων χωρών και να παρουσιάσει θέση καθαρού επενδυτή προς την αλλοδαπή.'' 


Τώρα κάνουν πως κλαίνε...


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 22/11/2015 Μαζική φυγή ελληνικών εταιρειών στα Βαλκάνια Ο κώδων κινδύνου έχει χτυπήσει προ πολλού. Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, πρωτίστως όμως μικρομεσαίες που είναι και πιο ευέλικτες, ανοίγουν... πανιά για τις γύρω χώρες –Βουλγαρία, Αλβανία, Κύπρο– αναζητώντας καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον και λιγότερους φόρους ακόμη και για τα... Ι.Χ. τους.


IEFIMERIDA 15.000 ελληνικές επιχειρήσεις βρίσκονται ήδη στη Βουλγαρία -Σοκ στην οικονομία

Τι έγινε ρε παιδιά ; Πως απ το πολύ καμάρι το γυρίσατε στο κλάμα ; Πως πάει το δούλεμα στον κόσμο ; Νομίζετε πως ξεχάσαμε τι λέγατε πριν και τι λέτε τώρα ; Δεν είναι μακριά η μέρα που θα πέσουν όλες οι μασκες σας ! Δεν είναι μακριά η μέρα που η εργατική τάξη θα καταλάβει πως το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και η μόνη ''επιχείρηση'' που δεν θα φύγει ποτέ απ τη χώρα είναι αυτή που αφεντικά είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι !



Konstantinos Mpourxas



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου