Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Πονάει ο Στάλιν τον Ηλία…





Ο Ηλίας όπου κάθεται κι όπου στέκεται κάνει δηλώσεις για την αθώωση του Πελετίδη, ξεκινώντας πάντα το λογύδριό του με το «ο σταλινικός κομμουνιστής δήμαρχος»!

Πονάει ο Στάλιν τον Ηλία και τους συνοδοιπόρους του! Τους πονάει γιατί, πέρα από την πρόσκαιρη παραχάραξη της ιστορίας από φασίστες και ψευτοαριστερούς, ξέρουν όλοι τους πολύ καλά ότι ο Στάλιν συνέτριψε τον φασισμό, ο Στάλιν κάρφωσε τη σημαία με το σφυροδρέπανο στην καρδιά του ναζισμού! 20 εκατομμύρια Σοβιετικοί πολίτες και στρατιώτες έδωσαν τη ζωή τους, υπό την καθοδήγηση του Στάλιν και του κόμματος των μπολσεβίκων, στη μάχη ενάντια στους πολιτικούς προγόνους του Ηλία και κατάφεραν να τους τσακίσουν!
Πονάει ο Ηλίας γιατί επέλεξε να χαράξει επάνω στο σώμα του εκείνα τα άχρηστα σύμβολα που πολλές δεκαετίες πριν ο Κόκκινος Στρατός τσαλαπάτησε και ο Στάλιν τα πέταξε στα σκουπίδια! Πονάει ο Ηλίας γιατί το πρότυπό του, ο Αδόλφος Χίτλερ, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα καθώς οι κόκκινοι προέλαυναν και ο Στάλιν ερχόταν!
Έτσι κάθε φορά που ο Ηλίας και οι συνοδοιπόροι του βιώνουν την ήττα κατά οποιονδήποτε τρόπο δεν μπορούν να μη θυμηθούν τον Στάλιν! Έτσι κολλάνε δίπλα σε οποιονδήποτε τους τσαλαπάτισε τον όρο σταλινικός για να τον υποτιμήσουν! Αλλά είναι υποτιμητικό να σε ταυτίσουν με εκείνον τον ηγέτη που όταν οι ναζί πρόγονοι του Ηλία έφτασαν 30 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Μόσχας, εκείνος αρνήθηκε να την εγκαταλείψει δηλώνοντας «ή ταν η επί τάς» και δίνοντας το έναυσμα για γενική αντεπίθεση, η οποία οδήγησε στη νίκη των λαών;!
Πονάει ο Στάλιν τον Ηλία και δεν μπορεί ο Ηλίας να το κρύψει πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Τώρα πονάει τον Ηλία και ο Πελετίδης! Ας πάρει ένα παυσίπονο για να του περάσει ο πόνος!
Νικολαΐδης Χρηστάκης απο το agkidapress





1 σχόλιο:

  1. Η προσφώνηση "Ηλίας" που χρησιμοποιεί ο συντάκτης, προϋποθετει κάποια οικειότητα και φιλική διάθεση απέναντί του, που πιστεύω ότι δεν υπάρχει. Έτσι, απλά, "Ηλίας" υπονοεί τον διπλανό μας άνθρωπο, τον γείτονα, τον φίλο, τον συγγενή. Θα ήταν προτιμότερο να έγραφε ο "Κασιδιάρης". Τον καρφώνεις πιο εύστοχα που, άλλωστε, αυτή ήταν και η πρόθεση του συντάκτη.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή