Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ε όχι και συγχωροχάρτι στον UCK!




Μεγάλη κι ατέλειωτη πλάκα έχουν ορισμένοι! Δεν τους άρεσε το άρθρο που συσχέτιζε τον ναζιστικό χαιρετισμό με τον «αλβανικό» χαιρετισμό των UCKάδων! Οι ντόπιοι φασίστες είναι λέει το μακρύ και δεξί χέρι του συστήματος και δεν μπορούν να συσχετίζονται μαζί τους τα Αλβανάκια που παίζοντας το «μια ωραία πεταλούδα», ενώ φορούσαν το Ελληνικό εθνόσημο σχημάτισαν με τα χέρια τους τον «Αλβανικό» αετό, χαιρετισμό των Αλβανών εθνικιστών και των UCKάδων!
Μερικοί παραγεμισμένοι από αναρχίλα και αριστερίλα ξεχνούν ποιος είναι ο UCK, τι ζημιά έκανε στα Βαλκάνια και τι ζημιά προσπαθεί να συνεχίσει να κάνει. Μερικοί αντιστρέφουν τους όρους παρουσιάζοντας ως χειρότερους τους ντόπιους φασίστες από τους UCKάδες! Αλλά ο φασισμός δεν έχει διαβάθμιση! Οι φασίστες είναι ναζιστές, εγκληματίες απανταχού της γης είτε φοράνε τις στολές του UCK, είτε φοράνε τη στολή του Μέγα Αλέξανδρου (δυσφημίζοντάς τον), είτε φοράνε τις καρναβαλικές στολές της Κου Κλουξ Κλαν!
Δεν μπορεί την ώρα που η Αλβανία έχει εγείρει αξιώσεις σε Ελληνικά εδάφη, εφευρίσκοντας το θέμα των Τσάμηδων και της Τσαμουριάς, δεν μπορεί την ώρα που η Αλβανία σε αγαστή συνεργασία με την Τουρκία αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, την ίδια ώρα να αθωώνουμε με μεγάλη ευκολία τα Αλβανάκια γιατί ήταν «παιδιά» και δεν ήξεραν τι έκαναν!
Ξεχνάν με ευκολία ορισμένοι εκείνον τον ποδοσφαιριστή που σήκωσε το χέρι του χαιρετώντας ναζιστικά καταστρέφοντας την καριέρα του! Τότε εκείνου το «κεφάλι» το ζητούσαμε όλοι και καλά κάναμε διότι ήταν προσβολή στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του ναζισμού! Τι παραπάνω έκανε εκείνος ο γελοίος από τα «αθώα» «Αλβανάκια»;!
Είναι αλήθεια ότι μπορεί τα Αλβανάκια να έκαναν την χειρονομία που έκαναν από βλακεία και μόνο! Το ίδιο όμως μπορεί να συνέβαινε και με τον ποδοσφαιριστή! Από βλακεία και μόνο δεν κατουράς στο Άουσβιτς και στο Νταχάου! Αν το κάνεις θα τιμωρηθείς! Αν θυμόμαστε επίσης καλά κι εκείνος ο ποδοσφαιριστής μάσησε τα λόγια του κατόπιν εορτής και είπε ότι δεν ήξερε τι έκανε, γιατί όλοι οι φασίστες ως γνωστόν είναι φοβερές κότες και δεν τολμούν να υπερασπίσουν την ιδεολογία τους! Δεν γλύτωσε την τιμωρία όμως επειδή μυξόκλαιγε!
Αυτά τα λίγα επειδή κάποιοι μπερδεύονται διαβαθμίζοντας τα αδιαβάθμητα!
Τάκης Φ.


ΑΠΟ ΤΟ agkidapress.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου