Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας δεν δίνει σόου!





Αγρίεψε ο Τσίπρας στην Κρήτη και δήλωσε ότι δεν δίνει σόου μπροστά στις κάμερες! Γιατί;! Γιατί δεν ήθελε κάμερες στη συνάντηση που είχε με τους αγρότες! Ήθελε, λέει, ν’ ακούσει κατ’ ιδίαν τα αιτήματα και τα προβλήματα των αγροτών χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες! Γιατί, αναρωτιόμαστε εμείς! Γιατί προφανώς δεν είχε σκοπό να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους αλλιώς θα το έκανε με τυμπανοκρουσίες μπροστά στις κάμερες!

Ο άνθρωπος που έγινε πρωθυπουργός δίνοντας shows και επιδιώκοντας την παρουσία των καμερών σε ότι κι αν έλεγε, ο άνθρωπος που έγινε πρωθυπουργός από τις κάμερες ανεβασμένος πάνω στα τρακτέρ και εξαγγέλλοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα, ο άνθρωπος που ξεπέρασε μπροστά στις κάμερες τον Νίκο Πιλάβιο της παιδικής μας ηλικίας, κάνοντας πολύ κόσμο να πιστέψει ότι ο γάιδαρος πετάει, ο άνθρωπος αυτός τώρα ως πρωθυπουργός ύψωσε φωνή και χτύπησε τη γροθιά στο γραφείο για να διώξει τις κάμερες!
Έχει δίκιο να μη θέλει τις κάμερες γιατί δεν άλλαξαν μόνο αυτά που λέει, παρ’ όλο που συνεχίζει το ρόλο του Νίκου Πιλάβιου σε άλλο μήκος κύματος, αλλά άλλαξαν η όψη του και το ύφος του! Έπαψε πια να είναι εκείνος ο χαριτωμένος νεαρός που χρειαζόταν να χαμογελάει για να πείσει τον λαό ότι λέει αλήθεια! Τώρα πια αγρίεψε γιατί πρέπει να πείσει τον λαό ότι δεν αστειεύεται και δεν θα χαριστεί σε κανέναν!
Αυτά μέχρι να αποφασίσει ο λαός να αγριέψει και να χτυπήσει τη γροθιά του στο τραπέζι και τότε να δούμε που θα κρυφτούν οι Τσίπρες, οι Βενιζέλοι, οι Σαμαράδες, οι Μητσοτάκηδες και όλοι οι υπόλοιποι συνεταίροι στο βασανισμό του λαού!
Νάβις απο το agkidapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου