Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Σταθερά προθάλαμος των Ναζί, οι νεο"αριστερά" όπου Γης:

Σε σχόλιο για τις δηλώσεις του Νίκου Παρασκευόπουλου για τη Χρυσή Αυγή*** το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕτονίζει:«Μετά τις επισκέψεις κυβερνητικών βουλευτών στο Καστελόριζο, μαζί με τους ναζιστές Χρυσαυγίτες, ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να υποστηρίξει ουσιαστικά, ότι πρέπει να υπάρχει σύγκλιση με τη Χ.Α. και να ενθαρρυνθεί η υπαγωγή της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στους "θεσμούς της δημοκρατίας". 




Η ευθύνη γι’ αυτά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα αθώωσης της Χ.Α.βρίσκεται στην ίδια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων αστικών κομμάτων, που -αν μη τι άλλο- δεν έχουν διδαχθεί κι απ’ το γεγονός ότι ιστορικά η πολιτική κατευνασμού κι ανοχής απέναντι στο ναζισμό συνέβαλε στο δυνάμωμά του».

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ήτανε είναι και θα είναι για πάντα ο ρόλος του Οπορτουνισμού σε όλες του τις Αποχρώσεις. Το καλύτερο πληντύριο για το δίδυμο αδερφάκι του τον Φασισμό παιδια και τα δύο του Καπιταλισμού. Μας το φωνάζουνε μέσα απο τους τάφους απο όλες τις γωνιές τις γης οι Νεκροί Συντροφοί μας. Ο Οπορτουνισμός τους δολοφόνησε. Είναι ο χειρότερος εχθρός. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή