Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Τρεις κι ο κούκος...







Στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας έχει ποντάρει πολλά. Θα ήθελε μέσα από το τριήμερο κομματικό show να αναδειχτεί η ενότητα του κόμματος, η πολιτική διεύρυνηση προς το κέντρο αλλά και το άνοιγμα προς την κοινωνία.
Από αυτούς τους τρεις στόχους μάλλον θα μέινει να δούμε αν θα πετύχει την ενότητα. Οι άλλοι δυο μάλλον πάνε περίπατο!
Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει σε γραφικές πολιτικές φιγούρες ενώ σε πραγματικό κόλαφο μετατράπηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για εκλογή συνέδρων οι οποίες θα σηματοδοτούσαν το άνοιγμα στην κοινωνία με τη μαζική συμμετοχή πολιτών.
Όπως φαίνεται οι πολίτες γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη στις εκλογικές διαδικασίες και η συμμετοχή κινήθηκε σε τραγικά επίπεδα,
Η προσέλεση ήταν τόσο μικρή που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ανακοινώθηκε καν το πόσοι ψήφισαν , ούτε καν ο αριθμός ψήφων που έλαβαν όσοι εκλέχτηκαν.
Μάλιστα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ειχαμε εκλογή σχεδόν του συνόλου όσών ήταν υποψήφιοι μιας και δεν υπήρχε καν προθυμία υποψηφιοτήτων.
Ενδεικτικό το παράδειγμα του Πειραία στην κάλπη του οποίου προσήλθαν για να ψηφίσουν μόνο 61 πολίτες!
Καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορους νομούς κάνουν λόγο και για ¨κάλπες στα μουλωχτά» προκειμένου να ελεγχθεί η εκλογή συνέδρων.


απο το thecaller.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου