Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η αποφυλάκιση των στελεχών του ΚΚΕ το 74′



απο το ΑΤΕΧΝΩΣ

Το βίντεο αυτό είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά τον Ιούλιο του 15′ από το Associates Press, αλλά κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή της αποφυλάκισης στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τον Αύγουστο του 74′, μία βδομάδα μετά την επιστροφή του Καραμανλή στην Ελλάδα. Στο ιστορικό αυτό βίντεο εμφανίζονται ο Κώστας Κάππος, ο Αντώνης Αμπατιέλος (θείος του σημερινού γραμματέα του Κ.Σ. της ΚΝΕ, Νίκου Αμπατιέλου), ο Δημήτρης Γόντικας, η Αγγελική Σωτήρη, καθώς και οι Γρηγόρης Φαράκος και Νάντια Βαλαβάνη (που χώρισαν στη συνέχεια το δρόμο τους από το ΚΚΕ).


Περισσότερες πληροφορίες για τα στελέχη του παράνομου κλιμακίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο του Λ. Τόκα”τα παιδιά του Φλεβάρη” από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

1 σχόλιο:

  1. Η Αντικομμουνιστική λύσσα των Μανιαδάκηδων συνεχίζεται Στρατάρχα. Σήμερα έχει σειρά να Σκυλευτεί απο τους ΑΘΛΙΟΥΣ ο νεκρός σ.Παπαρήγας με την επέτειο απο τον θάνατο του. Είναι τέτοιο το κατάντημα και η Αθλιότητα που προσπαθούνε να χρεώσουνε τον Σύντροφο οτι ήτανε σαν τα μούτρα τους. Βλέπεις Καπιταλιστική κρίση έχουμε κάποια θέση κρατική θα βρεθεί να βολέψουνε τα Αθλια Σαρκία τους απο την Αριστερή Κυβέρνηση. Πέφτει στην τσέπη και ολόκληρη η βουλευτική σύνταξη.....οπότε τι τους νοιάζει για τον λαό ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή