Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Με τον γνωστό τρόπο ....

Με την χρήση 20-30 γνωστών αγνώστων ΚΑΙ αυτη η κυβέρνηση επιχείρησε να κάμψει τις αγωνιστικές διαθέσεις αυτού του λαού .Με το γνωστο παιχνιδάκι "κάνουμε οτι σας πετάμε μολότωφ -βρισκετε ευκαιρία να χτυπήσετε με δακρυγόνα τον κόσμο" η γνωστή κουστωδία παρακρατικών υπαλλήλων εδωσε το έναυσμα και πάλι να χτυπηθεί ο κόσμος που διαδήλωνε τη ημέρα  της κρίσιμης συνεδρίασης της Βουλης .Γιατι δεν το εκανε εδω και δυο μέρες που μαζικά επισης διαδήλωνε ο λαός ? 
Τι ηταν αυτό που την έκανε να στήσει το γνωστό "γαιτανακι" ΣΗΜΕΡΑ που θα ψηφιζόταν η "απανταχούσα" για τον λαο ? 
Να ταν η επισφαλής πλειοψηφία που εχουν στην Βουλή που τους τρόμαξε και θέλαν να στείλουν μηνυμα στα ζωντανά τους οτι ΨΗΦΙΣΤΕ αφοβα και τον εχθρό λαο τον στείλαμε για βρούβες ? Να ταν ο κόσμος που φοβήθηκαν μην τους δημιουργήσει προβλήματα "αποχώρησης¨" τους απο την Βουλη μετα το τελεσθέν εγκλημά τους ? Αυτούς εχουν αποδέκτες τέτοιες ενέργειες ? Τους βουλευτές ? 
ΟΧΙ μόνο ...
Μήνυμα στον λαό στέλνει η εξουσία οταν βγάζει απο το συρτάρι τους προβοκάτορές της ,μήνυμα οτι είμαστε ακόμα ισχυροί απέναντί σου και το ΚΡΑΤΟΣ μας μπορεί να σε τσακίσει σε κάθε ευκαιρία !!!Δευτερευόντως έχουν ως στόχο την υποταγή των Βουλευτών τους ...ΠΑΝΤΑ .....αλλα ρε παιδί μου  ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ τους "δωσίλογους"...τους πρώην ?





αλλα εχουν γνώση και πείρα οι φύλακες ...



1 σχόλιο:

  1. Τους πρωην τους δωσιλογους......Μα αφου εχουμε κυβερνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ χοχοχοχοχοχοχοχο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή