Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Είμαι Ελληνας ,κραυγάζεις


του Στέλιου Κανάκη 





Αλλά αγνοείς πλήρως τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό (τον πολιτισμό της ακμής του δουλοκτητισμού) καθώς και κάθε άλλον.
Απ’ το σπίτι σου απουσιάζουν εντελώς η Ιλιάδα, η Οδύσσεια, ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, Ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης, ο Αισχύλος, ο Αριστοφάνης, η απολογία του Σωκράτη, οι βιογραφίες και τα επιτεύγματα των Δημόκριτου, Αρίσταρχου, Ερατοσθένη αλλά και τα επιτεύγματα του πολιτισμού των άλλων λαών. Αναμασάς βεβαίως τα περί «αθηναϊκής δημοκρατίας» ως οφείλει κάθε «χάνος» μη γνωρίζοντας πως μιλάμε για την «δημοκρατία του 10%» (20.000 ελεύθεροι και 200.000 δούλοι).
Σε προετοίμασαν κατάλληλα κάποιοι λευκοί για την «δημοκρατία» του 1%. Και αποστρέφεις το βλέμμα από τους άραβες που με την αρωγή τους διασώθηκε το μεγαλείο που σου στέρησαν, όταν το εξαφάνιζαν οι νεκροθάφτες σου.
Είσαι περήφανος για μια αυτοκρατορία (Βυζάντιο) όπου το ελληνικό στοιχείο ήταν μειοψηφία, οι αυτοκράτορες δεν ήταν Έλληνες, η επίσημη γλώσσα μέχρι και τον 8ο αιώνα ήταν η λατινική και το ελληνικό στοιχείο βρισκόταν υπό ανηλεή διωγμό. Η αυτοκρατορία που έθαψε κάθε δείγμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, που κατακρεούργησε τις Υπατίες της γνώσης κι εξαφάνισε την επιστήμη για 1500 χρόνια. Που καθυστέρησε κι αυτήν ακόμη την έλευση της φεουδαρχίας κατά μία χιλιετία.
Το ονόμασαν αυτό το εγκληματικό πισωγύρισμα της ανθρωπότητας στις ορέξεις του άγριου, εκδικητικού και δολοφόνου Γιαχβέ και του πτωματολάγνου παπαδαριού του «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» και μπούκωσαν το μυαλό σου.
Αντί, δειγμάτων έστω, αυτού του μεγαλειώδους για την εποχή του πολιτισμού, μια βίβλος ή μια σύνοψη μολύνει το χώρο σου και συλεί το νου σου, όπως κατάφερε να διαβρώσει τον πανανθρώπινο πολιτισμό. Κι οι πίπες κάποιας… Χρυσηίδας.
Αποστερημένος από τον ασύλληπτο πλούτο μιας γλώσσας με μισό εκατομμύριο λέξεις διευθετείς την ηλίθια και μίζερη καθημερινότητά σου χρησιμοποιώντας μια χιλιάδα με το ζόρι, από τις οποίες κατανοείς ακόμη λιγότερες. Κι όλη αυτή η φτώχια σε καθιστά «ελληνοχριστιανικά» βλαμμένο.
«Ένα ζώο δηλαδή κανονικό»!

1 σχόλιο:

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή