Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΗMΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ;



του Μ.Δούκα 







Όταν περάσει καιρός η ιστορία των λαών θα ζητήσει το λογαριασμό. Όπως τον ζητά πάντα. Κι όσα παιδιά Σύριων και Αφγανών γλυτώσουν και καταφέρουν να μεγαλώσουν ... θα γράψουν βιβλία. Και θα γράψει η ιστορία της ζωής :



- Γιαγιάδες, ψαράδες, λιμενικοί της Λέσβου ... ήρωες του πολιτισμού των ανθρώπων... πηγαίνετε να καθίσετε δίπλα στους αντάρτες και στο λόρδο Βύρωνα.




- Κυβερνήσεις, Ευρώπες και ισχυροί του κόσμου ... εγκληματίες πολέμου κατά της ανθρωπότητας... καθίστε μαζί με το Χίτλερ και τον Αττίλα.



- Ρατσιστές, φασίστες και σωβινιστές ... ένοχοι εσχάτης προδοσίας σε βάρος του ανθρώπου... καθίστε με τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση.



- Πολίτες αδιάφοροι, παπάδες στρουθοκάμηλοι και επιχειρηματίες επιτήδιοι ... ύποπτοι συνεργασίας με τον εχθρό της ανθρωπότητας... Καθίστε με τους μαυραγορίτες και με τους Γερμανούς πολίτες που ... "δεν ήξεραν".









3 σχόλια:

  1. Αυτο ειναι το δραμα της Ανθρωποτητας 25 χρονια μετα την Ανατροπη του Σοσιαλισμου στην ΕΣΣΔ και στην Ευρώπη. Και ομως η Ανθρωπότητα εκανε το αλμα στον ουρανο με την Επανασταση των Μπολσεβικων το 1917. Και υπηρχανε ολες οι προυποθεσεις να επικρατησει παγκοσμια ο Σοσιαλισμος. Και ομως η ΟΠορτουνιστική αντεπανασταση εκανε απο την αρχη το θαυμα της. Επνιξε ολες τις Επαναστασεις στο αιμα το 1918 1919 προσφεροντας το λιπασμα για να επικρατηση ο Φασισμος στην Ευρωπη προετοιμαζοντας συνειδητα το χτυπημα της ΕΣΣΔ με ολους τους τροπους. Βιομηχανικο Σαμποταζ συνομωσιες ανοιχτες επεμβασεις διεισδυση του ΟΠορτουνισμου μεσα στην 3η Κ.Δ και στο 7ο Συνεδριο της. Και την στιγμη που η ΕΣΣΔ παλευε με Ελιγμους να διασωθει η 5η Φαλαγγα εκανε την δουλειά της μεσα στα Λαικα Μετωπα. Και κατα την διαρκεια του 2Π.Π που δινοτανε μαχη ζωης και θανατου της ΕΣΣΔ με εκκατομυρια θυματα σε ενα καθαρα ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο Οπορτουνισμος συνεχιζε τον εγκληματικο του ρολο. Εγκλωβιζε τους λαούς και τα Κ.Κ μεσα στα Λαικα Μέτωπα κατω απο την σημαια του Αγγλοαμερικανικου Ιμπεριαλισμου αρνουμενος παντου να μετατραπεί ο πόλεμος σε ΤΑξικο ωστε οι λαοι να παρουνε την εξουσια. Προσφεροντας ετσι τεραστια βοηθεια στον Καπιταλισμο στο να κρατησει προγεφυροματα στην Δ.Ευρώπη για μελλοντική χρήση οπως και εγινε μετα την 9η του Μαη του 1945 με τον Οπορτουνισμο να συνεχιζει τον Εγκληματικο του ρολο μεσα στην ΕΣΣΔ που εχωντας μεινει απο στελέχη το Κ.Κ επικρατήσανε το 1956 οδηγωντας τα παντα στην καταστροφή το 1991. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κατασταση που επικρατεί στο Δ.Κ.Κ είναι καταστροφική με τις συνεπειες του 20ου Συνεδριου ζωντανες μπροστα μας. Στην Ουκρανια το Κ.Κ στήριξε την προηγούμενη κυβερνηση Γιανουκοβιτς που ητανε με τον Ρωσικο Ιμπεριαλισμο εξαθλιώνοντας τον λαο προσφεροντας το Λιπασμα στους Φασιστες του Κιεβου. Στην Συρια το Κ.Κ στηρίζε δεκαετιες το Καθεστως Μπααθ μετα την ολοκληρωση του Αντιαποικιακού αγώνα. Σημερα στην Ενδοιμπεριαλιστική συγκρουση τμηματων της Αστικής Ταξης που στηρίζονται απο ΕΠΑ Ε.Ε και Ρωσία συμμετέχει σε αστική κυβερνηση Ασαντ στηρίζοντας τον Ρωσικο Ιμπεριαλισμο και βαζοντας στο Συνεδριό τους φωτογραφια του ΑΣΑΝΤ ανάμεσα σε Εγκελς και Λένιν. Στην Μολδαβία σήμερα τα ιδια χαλια με το Κ.Κ να θελει την Ρωσια. Αν δεν ξεπεραστεί αυτή η κατασταση σήψης στα Κ.Κ δεν υπαρχει καμμια προοπτικη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα πες μου κατι Συντροφε. Απο οτι θυμαμαι ο Γκορμπατσώφ με τον Σεβαρνάτζε οπως και τα παιδια εδω.....μας λεγανε οτι η Περεστρόικα και η Γκλασνοστ θα διορθώσουνε τα εγκληματα του ΣΤΑΛΙΝ και η ανθρωποτητα θα βαδισει στον παραδεισο. Τι συνεβη και δεν το βλεπω να γινεται. Λες να γερασα και να εχουνε κατι τα ματια μου....Βρε τι έπαθα...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή