Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Oι χρυσαυγίτες ερωτεύθηκαν τον Πάγκαλο







Μέρες τώρα, μετά το νέο ξεμπρόστιασμα των ναζιστών - χρυσαυγιτών βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στη Βουλή, όταν κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του 3ου μνημονίου αποκάλυψε τα σκανδαλώδη προνόμια που παρέχει κι αυτή η κυβέρνηση στο μεγάλο κεφάλαιο -την προστασία του οποίου έχει αναλάβει με εργολαβία η Χρυσή Αυγή- και τους έθιξε τον ιδεολογικό τους πατέρα Χίτλερ και τη «Siemens», που μαζί με άλλα πανίσχυρα μονοπώλια τον ενίσχυαν, οι χρυσαυγίτες αλαλάζουν εναντίον του ΚΚΕ, χρησιμοποιώντας τα παλιά «δοκιμασμένα» προβοκατόρικα υλικά: Επιτίθενται στο ΚΚΕ ότι δήθεν δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του, ενώ είναι πασίγνωστο ότι το ΚΚΕ δημοσιεύει τους ισολογισμούς του όπως προβλέπεται.

Είναι αναγκαία μια απάντηση στα ψέματα και τις προβοκάτσιες της Χρυσής Αυγής, καθώς αποκαλύπτει ότι έχουν πάρει συγκεκριμένη γραμμή από τα πραγματικά τους αφεντικά να «τα βάλουν» με τον πραγματικό αντίπαλο του ναζισμού και του συστήματος που τον γεννά, το ΚΚΕ. Αυτό φανερώνει και το γεγονός ότι μόνο σε ένα από τα ναζιστόsite τους (ethnikismos.net) και μόνο μεταξύ 15 και 17 Οκτώβρη έχουν αναρτήσει 7 (!) «άρθρα» σχετικά με το πρόσφατο επεισόδιο στη Βουλή και όλα τα βρωμερά για την τεράστια οικονομική δύναμη του ΚΚΕ (!), τη «σχέση» του με τον «Γερμανό», τη «Siemens» και τις offshore (!!!).
Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις, λοιπόν, με τίτλο «Τι φοβάται το ΚΚΕ και αρνείται έλεγχο στα οικονομικά του;», με την υπογραφή ενός Αθ. Βασιλόπουλου, γράφουν:
«Προ ετών, όταν έγινε η εξαγορά της εταιρείας "Γερμανός" (φαινομενικής ιδιοκτησίας του στελέχους του ΚΚΕ Πάνου Γερμανού) από την κυβέρνηση Καραμανλή, ο τότε βουλευτής Πάγκαλος είχε καταγγείλει ότι τα χρήματα που καταβλήθηκαν ήταν 7 φορές πάνω από την αξία της εταιρείας (υπονοώντας βεβαίως ότι έγινε έμμεση χρηματοδότηση του ΚΚΕ από το κράτος), αλλά κανείς δεν του απάντησε…».



Όπως πάντα, ψέματα! Αφού λοιπόν οι χρυσαυγίτες ανέσυραν το γνωστό «αδιάφθορο», «αμόλυντο» και «ευγενές» υπερστέλεχος και υπερυπουργό του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλο, για να «τεκμηριώσουν» τις προβοκάτσιές τους και αναρωτιούνται γιατί «κανείς δεν του απάντησε», δηλώνουμε κατηγορηματικά σε κάθε φασίστα (κι όποιον άλλο τα υιοθετεί), ότι όχι μόνο αυτή η προβοκάτσια έχει απαντηθεί από το ΚΚΕ δημόσια και αμέτρητες φορές, αλλά αυτό έχει γίνει και μέσα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνούσε την υπόθεση της «Siemens» και μάλιστα από άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Χρ. Βερελή. Παραθέτουμε από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής τις απαντήσεις του Χρ. Βερελή στα ερωτήματα του εκπροσώπου του ΚΚΕ στην Επιτροπή, Θ. Παφίλη:
«- Έχετε κληθεί να καταθέσετε για την υπόθεση "Γερμανός";
- Βερελής: Έχω κληθεί στο προανακριτικό στάδιο.
- Από ποιον αν επιτρέπεται;
- Βερελής: Από τον ανακριτή που είχε τότε την υπόθεση, τον κύριο Ζαβιτσάνο.
- Έχετε δώσει κατάθεση γι' αυτό;
- Βερελής: Βεβαίως.
- Σας έχει ρωτήσει τίποτα που να μας αφορά ιδιαίτερα και τι γνώμη έχετε;
- Βερελής: Μετ' επιτάσεως.
- Δηλαδή;
- Βερελής: Με ρώτησε μετ' επιτάσεως εάν είχα διαπιστώσει συμμετοχή του ΚΚΕ στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας "Γερμανός" και η απάντησή μου ήταν "όχι".
- Δεν υπάρχει δηλαδή καμία συμμετοχή.
- Βερελής: Δεν έχω διαπιστώσει τίποτα τέτοιο».
«Ξαφνικός», λοιπόν, ο έρωτας της Χρυσής Αυγής με τον Πάγκαλο ή συμβαίνει κάτι άλλο;… Το σίγουρο είναι ότι αποδεικνύεται ότι ο αισχρός αντικομμουνισμός και τα ψέματα είναι συστατικό στοιχείο του ναζισμού της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου