Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΑΘΑΝΑΤΟΣ




Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις 20 Οκτώβρη του 2011, και τη μεγάλη κινητοποίηση και συγκέντρωση των ταξικών σωματείων, στο Σύνταγμα. "Από εκείνη τη μεγαλειώδη κινητοποίηση που χτυπήθηκε από κάθε λογής φασιστοειδών, αναρχικών, χρυσαυγιτών και γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων, από το κράτος και παρακράτος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο συνάδελφός μας Δημήτρης Κοτζαρίδης», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Και προσθέτει:
«Σήμερα και πάντα τιμάμε θα τιμάμε τους συναδέλφους μας που έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια τους τη ζωή στον αγώνα που δίνει η τάξη μας.
Παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από τη συμβολή τους, ατενίζοντας το αύριο. Πιο απαιτητικά παλεύουμε για την ανασυγκρότηση του κινήματος και την ισχυροποίηση της ταξικής γραμμής.
Εντείνουμε την προσπάθειά μας απέναντι στο κεφάλαιο και στο πολιτικό του προσωπικό, είτε δεξιό, είτε "αριστερό".
Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για να ανοίξουμε το δρόμο για βαθιές και ριζικές αλλαγές, όχι μόνο για το ασφαλιστικό, αλλά σε όλα τα επίπεδα προς όφελος της εργατικής τάξης και των φτωχών στρωμάτων». 

2 σχόλια:

  1. Πραγματικα Αθανατος και μπραβο που την θυμηθηκες αυτη την ημερα. Οργανωμενη δολοφονικη Προβοκατσια στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ απο ολους τους Μηχανισμους του Αστικου Κρατους. Και παρεα πισω απο την κουρτινα Πετροπουλος Λιοσης Καλτσωνης στο Φραξιονιστικο εργο να Συνδραμουνε το Αστικο Κρατος δια του Μετωπου Βεβαιως Βεβαιως. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή αυτά θα τα επαναλάβει η δεύτερη-φορά-αριστερά (και αν κολώσει, θα αντικατασταθεί άμεσα από την τρίτη-φορά-επίσημο-φασισμό και το ξέρουμε), θέλει (α) μεγάλη προσοχή, (β) πολύ καλή εκπαίδευση, να τιμάμε τους νεκρούς μας, να ξέρουμε γιατί έπεσαν και από ποιους. Μεγάλο σεβασμό. Ελπίζω μια μέρα να γίνω το 1% αυτών των αγωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή