Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο μαλάκας


 # Μαλάκας ... είναι ένας τύπος που μπούχτισε απο το gαμήsi της πασοκονεοδημοκρατίας ... πήγε τρέχοντας στον σύριζα για να γλυτώσει ... και τώρα ξαναγυρνά τρέχοντας απ΄εκεί που ήρθε. Ο ίδιος μαλάκας ... θα μπορούσε να φύγει τρέχοντας απ΄τον σύριζα και να πάει να σωθεί ... στον Λαφαζάνη.

    # Ο Τσίπρας στο κομματικό ακροατήριο ... είπε πως ... “δεν πιάνουμε ένα στασίδι στην γωνία και επαναλαμβάνουμε «έρχονται χειρότερα, στα έλεγα εγώ» !!!
      Και δεν βρέθηκε κανένας μαλάκας να του πεί ... “Ετσι όπως τα κάναμε, μακάρι Αλέξη να είχαμε πιάσει ένα στασίδι”. Ούτε ένας.

   # Επίσης ο Τσίπρας μας δήλωσε πως ... θέλει ... αυτοδυναμία !!! Ουτε και τώρα ... βρέθηκε ένας μαλάκας να του πεί κάτι. Αλλά ξέρουν όλοι οτι τον δρόμο ... τον δείχνουν τα 222 κουκιά που έπεσαν  στο τρίτο, το αριστερό.


  # Χαμπάρι δεν πήρε ακόμα ο μαλάκας.  
   # Μπροστά !!! Ολοι Μπροστά. Και σύριζα και νδ και πασοκ. Ολοι το ίδιο σύνθημα. Απορώ πως δεν λέει ... μπροστά και ο χαζοσταύρος. Αυτός ... όλα τα μπορεί.
   # Η Ντόρα ... που χάθηκε η Ντόρα ?? Μόνο η Ντόρα ... μένει πίσω. Κάτι θα ξέρει.
   # Τώρα λοιπόν που μας τέλειωσε το πακετάκι ... μνημνόνιο-αντιμνημόνιο ... όλοι πάνε μπροστά. Δεν τους έμεινε τίποτα άλλο ... παρά το ποιός είναι το “παλιό” και ποιός είναι το “νέο”. Α και κάτι ψιλά απο ... αυτοφωράκηδες. ΝΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
   # Και ο μαλάκας αναρωτιέται αν είναι πιό “νέο” το σκουρλέτι απ΄το παπαμιμίκο ή αν είναι πιό “παλιό” το μεϊμαράκι απ΄το φλαμπουράρι.
   # Το παραμυθάκι μνημόνιο-αντιμνημόνιο ... έχει μείνει ολοσχερώς στα χέρια του Λαφαζάνη και του Κασιδιάρη ... μόνο που ο καθένας το στολίζει με λίγο απο “εθνικό νόμισμα” με τον τρόπο του. ΝΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    # Η τελευταία τοποθέτηση του ΛΑΕλαφαζάνη ... "Αντιδραστικό μόρφωμα η ΕΕ, αλλά δεν θέτουμε ζήτημα αποδέσμευσης"!!!!      Γιατί μας το κάνεις αυτό Παναγιώτη ???
    # Αυτή λοιπόν είναι η γραμμή του Παναγιώτη. Πάντα την υπεράσπιζε ... θεωρητικά και πρακτικά. Ακόμα και όταν ήταν υπουργός ... και μάζευε τα “διαθέσιμα” των ταμείων για να πληρώσει το χρέος ... που θα κούρευε. Ακόμα και όταν σαν υπουργός ... άφηνε τα ταμεία στεγνά ... αλλά είχε στο μυαλό του να μας βγάλει απ΄το euro … έστω και “ξεβράκωτους”.

 # Κλεμμένο αλλά καλό. Που είναι η διαφορά ανάμεσα ... σε αυτά που έλεγε ο Τσίπρας τον Γενάρη και ... σε αυτά που λέει ο Λαφαζάνης σήμερα ?? Στο μυαλό του μαλάκα !!!
    # Ο μορφονιός χτύπησε και πάλι: “Κάναμε συμβιβασμό ... αλλά δεν είμαστε συμβιβασμένοι” !!! Ναι μάλιστα. Τον “ήπιαμε” ... αλλά δεν ήμαστε πιωμένοι. Μαλακιστήκαμε αλλά ... δεν ήμαστε μαλακισμένοι. 
  # Η Ζωή τελικά ... αποφάσισε ... πως ο Λαφαζάνης είναι ο ανθρωπός της.
    # Εν τω μεταξύ όλη ... η συριζοποταμοπασοκονεοδημοκρατία ... θέλει να καταργήσει τον ΦΠΑ που ψήφισε !!! Κάντε κράτει ρε παιδιά. Θα καεί το μυαλό του μαλάκα.
    # Ο μαλάκας ... μπορεί και να την δεί ... Λεβέντης !!! Λεβεντομαλάκας δηλαδή.
    # Ρε ένα παράξενο πράμα !!! Ολα τα στελέχια που κουνάνε μαντίλι στον μορφονιό και στον σύριζα ... πάνε “συστημένα” στον Λαφαζάνη χωρίς καμμιά δεύτερη σκέψη. Σα νάχουν πάρει “φύλλο πορείας” απ΄τον επιλοχεία !!! Λαφαζανοκατευθυνόμενα. Σανα τους φορέσανε τσιπάκι.
    # Ο Σοφιανός χτές στον Alpha είχε να αντιμετωπίσει ... τον σύριζα-Σπίρτζη, τον πασοκ-Κεγκέρογλου και τον λαε-Σταθά (της εργοδοτικης πασκε) !!! Σαν να λέμε το πάλαι ποτέ ... “όλον πασοκ”. Vertigo θα έχει πάθει ο μαλάκας.
    # Πασοκ ... Δημαρ τώρα και σε συσκευασία του ενός. Ομως ο κυρ΄Φώτης ... ποντάρει Αλέξη και βλέπει την μούρη του ... στην θέση της Ζωής.
    # Ο Τσίπρας έχει δίκιο όταν λέει πως ο Μεϊμαράκης είναι αυτοφωράκιας της νδ ... αλλά και ο Μεϊμαράκης έχει δίκιο όταν φωνάζει πως ο Τσίπρας τον θέλει σαν τον δικό του αυτοφωράκια. Εαν ο μαλάκας υποψιασθεί πως και οι δυό είναι ... αυτοφωράκηδες της Μέρκελ ... θα λιποθυμήσει.



απο τον antivaro





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου