Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αλλος δρόμος δεν υπάρχει ...

Με τα μονοπώλια ή τις ανάγκες του λαού


Το πιο πρωτοπόρο ,το πιο οργανωμένο ,το πιο συμπαγες κομμάτι του εργαζόμενου λαου μας ,πλημμύρισε και χτες το Κεντρο της Πρωτεύουσας .Κάθε φορά όλο και περισσότεροι ,κάθε φορά και πιο οργανωμένοι ,κάθε φορα ολο και πιο σίγουροι για την δυναμή του λαού ,που όλο και ξεθαρρέυει και παλεύει κόντρα σε αυταπάτες και απογοήτευση ... 



Με κεντρικό σύνθημα «Απαντάμε στο νέο σφαγιασμό» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης το μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και ενώ στη Βουλή βρίσκεται προς ψήφιση το δεύτερο κύμα των αντιλαϊκών μέτρων. Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεχύθηκε από την Ομόνοια, όπου έγινε νωρίτερα η συγκέντρωση, μέσω της Σταδίου έφτασε στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Αμαλίας και μετά κατευθύνθηκε προς τους Στύλους του Ολυμπίου Διός όπου και τελικά ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο.



Μεγάλη ήταν η συμμετοχή εργαζομένων από μια σειρά κλάδους, νεολαίας, συνταξιούχων, αυτοαπασχολουμένων και Λαϊκών Επιτροπών από πάρα πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου. Το κεντρικό πανό στην κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ ανέγραφε «Όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο. Με τα μονοπώλια ή τις ανάγκες του λαού. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Αγώνας τώρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου