Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΧΙ ,δεν "παιζει" τυχοδιωκτικά παίγνια η Σοσιαλδημοκρατία .......

........υπηρετεί απλά τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ρολο που της έχει αναθέσει το Καπιταλιστικό Συστημα διαχρονικά 







Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το λεγόμενο χρηματοδοτικό κενό, αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά η κάλυψη του λεγόμενου χρηματοδοτικού κενού και των ποσών που απαιτούνται για την αποπληρωμή του χρέους, χρησιμοποιείται απ’ την ΕΕ, αλλά και απ’ την κυβέρνηση για τον εκφοβισμό του λαού, προκειμένου ν’ αποδεχτεί τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής. Ενώ, την ίδια ώρα η κυβέρνηση μεθοδεύει ήδη μέτρα εσωτερικού «δανεισμού» σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, αφήνοντας στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.

Ο λαός πρέπει να απορρίψει αυτό τον εκφοβισμό, φανερό ή συγκαλυμμένο, καθώς και τα παζάρια της κυβέρνησης με την ΕΕ και τους «θεσμούς», που έχουν μοναδικό στόχο να διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση της καπιταλιστικής οικονομίας, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού».




================================================================================





 Σε σχόλιό του για τις θέσεις της προέδρου της Βουλής το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Οι θέσεις που διατύπωσε η πρόεδρος της Βουλής, για το ζήτημα που αφορά στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις ψηφοφορίες στη Βουλή, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και καλλιεργούν ανοχή απέναντι σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Οι θέσεις αυτές ευνοούν γενικότερα επικίνδυνους σχεδιασμούς. Η κυβέρνηση να σταματήσει το κρυφτούλι πίσω από τους αποκαλούμενους "ανεξάρτητους θεσμικούς ρόλους" και να τοποθετηθεί καθαρά».


================================================================================


Πέφτω από τα σύννεφα.Μετά τον Βούτση που λίγο πολύ είπε ότι η χα διώκεται με πολιτική εντολή,σειρά πήρε η Κωνστ.
Κάτι συμπτώσεις..Τις τελευταίες δύο μέρες η Χ.Α στη σελίδα της κάνει μια ''χαλαρή'' κριτική στο συριζα για το μεταναστευτικό (καμία ανάρτηση για την υποχώρηση στις προεκλογικές υποσχέσεις)ενώ συνεχίζει (όπως πάντα δηλ) να χτυπά το ΚΚΕ.Πάντως ,και τα φιλοσυριζαίικα και τα χρυσαυγίτικα μέσα αναπαρήγαγαν την βαρυσήμαντη δήλωση Τσόμσκυ:''όποιος χτυπά τον συριζα φέρνει την χ.α''

(σχόλιο απο το Leninreloated )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου