Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

"Το ΚΚΕ μεταθέτει τα πάντα στον Σοσιαλισμό ...."

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΠΙΛΑΝΕ πως το ΚΚΕ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ τα ΠΑΝΤΑ στις ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ



Προκειμένου για τη μεταβίβαση σύνταξης θανόντα, μεταξύ άλλων απαιτείται και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών. Έτσι σήμερα, η άνεργη και χωρίς σύνταξη χήρα, ο άνεργος γιος και η προσωρινά συνταξιούχος κόρη καλούνται να πληρώσουν είτε συμβολαιογράφο, είτε «μεγαροδικοχαρτόσημα» στο Ειρηνοδικείο για να επιβεβαιωθεί τι άλλο;;; Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έτσι κι αλλιώς έχει ο Δήμος Αιγάλεω, αφού μετά τη συμβολαιογραφική πράξη ή το Ειρηνοδικείο οι υπηρεσίες του Δήμου θα εκδώσουν το εν λόγω πιστοποιητικό!*
Με άλλες λέξεις, οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ώστε ο Δήμος Αιγάλεω να τους εκδώσει πιστοποιητικό σύμφωνα με το οποίο είναι ορθά όλα όσα περιέχει το Δημοτολόγιο του. Εάν είναι δυνατόν… κι όμως έτσι είναι!!!
Αυτά στο Δήμο Αιγάλεω όπου οι πολίτες επέλεξαν για μια ακόμα φορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, στο Δήμο Πετρούπολης όπου ο λαός εμπιστεύθηκε ξανά τους Κομμουνιστές για τη διοίκησή του, τα πράγματα δεν είναι μόνο πολύ απλά –διατίθενται ηλεκτρονικά ακόμα και τα έντυπα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης,-αλλά είναι και ανέξοδα.
*Και μην ακούσω κάτι περί διασφάλισης της αλήθειας, γιατί και στο συμβολαιογραφείο και στο Ειρηνοδικείο προσέρχονται οι ίδιοι μάρτυρες που μπορούν να παραστούν και στο Δημαρχείο.

(ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ...ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ ΤΟΥ -ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ- ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ )

2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι όλα αυτά τα έγγραφα είναι δωρεάν σ' όλους τους Δήμους. Για το πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών χρειάζονται δύο υπογραφές (ο ενδιαφερόμενος συγγενής κι ένας μάρτυρας) και για το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μια αίτηση ενός εκ των μελών της οικογένειας. Τι να πληρώσει ο ενδιαφερόμενος, το χαρτί και τις εργατοώρες που σπαταλήθηκαν; Έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη και φορολογούμαστε από το κράτος, το οποίο με τη σειρά του χρηματοδοτεί τους Δήμους. Πάνε να βγάλουνε από τη μύγα ξύγκι.

    ΥΓ. Ίσως κάτι δεν κατάλαβα καλά, πληρώνεις στο Ειρηνοδικείο κι όχι για το πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών; Δεν γνωρίζω τις διαδικασίες για μεταβίβαση σύνταξης θανόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για μεταβίβαση σύνταξης θανόντα είναι οπως τα λέει το αρθρο

      Διαγραφή