Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Η "ΜΑΙΜΟΥ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .....και οι "μαιμου αριστερουληδες"


Η μαϊμού φωτογραφία, και η μαϊμού της αστικής τάξης
Χθες ανάρτησα ένα κειμενάκι για τη Δούρου με μια φωτογραφία που την έδειχνε να χτυπάει παλαμάκια στον χορεύοντα Τσοχατζόπουλο. Η φωτογραφία ήταν μαϊμού.

Μερικοί (-ες) εξεμάνησαν.
Προς τι ο οδυρμός αδέρφια; Λίγες φορές έχουν αναρτηθεί καρικατούρες κατά πολύ σοβαρότερων ανθρώπων που τις κάνατε γαργάρα; Αλλά τι λέτε, κριτική ασκούσε στη δούλεψη του Τσοχατζόπουλου; Αλήθεια, γιατί προσελήφθη; Πως προσελήφθη; Τι υπηρεσίες προσέφερε; Γιατί απ’ το βιογραφικό της κρύβει την συγκεκριμένη υπηρεσία; Θαρρείτε πως δεν τον χειροκροτούσε; Χρειάζεται να δείχνεις τα ψεύτικα παλαμάκια της, όταν τα πραγματικά της είναι εκκωφαντικά, για να υποσκάψεις το κύρος της;
Ξεχάσαμε τη συνέντευξή της για τη Συρία; Τη συνέντευξή της στη φασιστοφυλλάδα Αγιορείτικο Βήμα; Την λατρεία της για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ που έγινε και δική σας; Την στήριξή της στην δολοφονική αστική τάξη; Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα κυρίες και κύριοι. Βεβαίως αντιλαμβάνομαι πλήρως πως η μαριονέτα, για να κάνει καλά τη δουλειά της στην παρούσα φάση, πρέπει να είναι άψυχη, άβουλη κι ανόητη.
Ψεύτικη η φωτογραφία. Και λοιπόν; Αλλά σας θύμισε οικεία κακά. Στα οποία η, όσο κι αν είναι, αμβλυμμένη συνείδησή σας, ακόμη αντιδρά.
Μα εσείς δεν είστε που συναγελάζεστε μ’ όλο το υπηρετικό προσωπικό του Τσοχατζόπουλου; Σας πείραξαν τα παλαμάκια της φωτογραφίας αλλά μια χαρά χωνεύετε τον Κωτσακά, τον Τσουκαλά, τον εργατοπατέρα Ραφτόπουλο, τον θαυμαστή της «αντισυστημικής» ΧΑ Μητρόπουλο, τον επαναστάτη Κρίτωνα και τόσους άλλους που έχετε μαζέψει. Στις συνεργασίες παντού με τους εργατοπατέρες και, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη, με την ΧΑ.
Ούτε τον Χουντή (άρπα την Νικολάκη) δεν καταφέρατε να εκλέξετε.
Απευθύνομαι σε ελάχιστους. Εξαιρώ κάποιους επιπέδου της κυρίας που μου έγραψε χθες: 
«Ήμουνα στη ΚΝΕ στην αντίστοιχη ηλικία... Ευτυχώς δεν παρέμεινα στο χώρο... σκέφτομαι πως θα είχα γίνει και με πιάνει τρόμος....».
Η οποία σήμερα νιώθει μια χαρά που τα ξεπούλησε όλα και βρίσκεται στο χώρο που της αξίζει.
Προσέξτε αγαπητοί:
Κοιμηθήκατε αριστεροί και θα ξυπνήσετε αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες!


Στέλιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου