Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο λαός να σπάσει στην πράξη τους νόμους που θέλουν να τον βάλουν στο γύψο

Οι εργαζόμενοι να σπάσουν στην πράξη νόμους που θέλουν να βάλουν το λαό στο γύψο, τονίζει το ΠΑΜΕ, με αφορμή το μνημόνιο συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με το δήμαρχο Αθήνας Γ. Καμίνη για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:
«Με το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν η ΕΛΑΣ και ο δήμαρχος Αθήνας, επιμένουν στον περιορισμό των διαδηλώσεων, ώστε να ενισχυθεί δήθεν η επιχειρηματικότητα στο κέντρο της Αθήνας.
Τα λουκέτα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικροί επαγγελματίες στο κέντρο της Αθήνας δεν προέρχονται από τις λαϊκές κινητοποιήσεις που διεκδικούν μισθούς, συντάξεις, ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος. Ας μπουν στον κόπο να απαντήσουν για τα δεκάδες λουκέτα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και σε κάθε δήμο του Λεκανοπεδίου, αν φταίνε οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις στο κέντρο.
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι εργαζόμενοι, η νεολαία να τρίψουν στη μούρη τέτοιες κατάπτυστες αποφάσεις, να σπάσουν στην πράξη νόμους που θέλουν να βάλουν το λαό στο γύψο και στο περιθώριο για να μη θιχτούν τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλεμπόρων, βιομηχάνων, εφοπλιστών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου