Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γιατί άραγε εξαφανίστηκαν οι Πειραιώτες χρυσαυγίτες από τις κάλπες;




Δήμος Αθήνας, Κασιδιάρης: 16,3% (+9,38% από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές του 2012)

Περιφέρεια Αττικής, Παναγιώταρος: 11,1%(+4,09% από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές του 2012)

Δήμος Πειραιά, Κούζηλος: 5,8% (-1,12% από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές του 2012)

Η Χρυσή Αυγή ανεβάζει παντού στην Αττικη εστω και λιγο τα εκλογικά της ποσοστά εκτός από τον Πειραιά που όχι μόνο δεν τα κρατάει, αλλά χάνει και 1,12%. Απορίας άξιο γιατί ο Πειραιάς ήταν το ορμητήριό της προ διώξεων και προφυλακίσεων.

Στον Πειραιά ήταν και τα 3 αστυνομικά τμήματα για τα οποία έγινε έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων για διασυνδέσεις με την ναζιστική οργάνωση και οι καρατομήσεις αξιωματικών.

Στον Πειραιά ήταν και οι περισσότερες επιθέσεις κατά μεταναστών.

Στον Πειραιά ήταν και η πιο "ένδοξη" και "μάχιμη" τοπική της φασιστικής οργάνωσης. Αυτή της Νίκαιας.

Στον Πειραιά ήταν και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ που είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της.

Στον Πειραιά ήταν και η αστεία θεωρία του "No Politica" στο Καραϊσκάκη. Όταν στα γήπεδα όλου του κόσμου βγάζαν πανό για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και κατά της Χρυσής Αυγής και του φασισμού, η Θύρα 7 απαγόρευε να αναρτηθούν πανό με πολιτικό περιεχόμενο με το πρόσχημα της αποτροπής του διχασμού του κόσμου του Ολυμπιακού λόγω πολιτικών αιτίων. Κι ας ήταν ο Παύλος οπαδός του Ολυμπιακού.

Σαν να λέμε δηλαδή μην καταδικάζετε τον φασισμό και τους φασίστες γιατί θα θυμώσουν οι φασίστες από το διπλανό καρεκλάκι στο γήπεδο και θα διχαστούμε. Κρίμα είναι να μας διχάζουν τέτοιες ιδεολογικές λεπτομέρειες. Όλοι μαζί ενωμένοι, φασίστες και δημοκράτες Ολυμπιακοί, πρέπει να είμαστε αδελφοποιημένοι για να φωνάζουμε "ΓΚΟΛ!". Δεν πρέπει να μας απασχολούν οι ασήμαντες πολιτικές ιδεολογίες που καθορίζουν τις ζωές μας. Δεν πρέπει να μας ενοχλεί που ο δίπλανος μας ονειρεύεται Άουσβιτς, ΕΣ ΕΣ, και πειράματα ευγονικής. Αρκεί που φοράει κόκκινο κασκόλ. Πρέπει να μας απασχολούν μόνο οι ποδοσφαιρικές ιδεολογίες με τις κόκκινες και τις πράσινες σωβρακοφανέλες.

Φυσικά το περιβόητο δόγμα του "No Politica" κάθε άλλο παρά No Politica ήταν. Πίσω από τις πόρτες των συνδέσμων οι δίαυλοι επικοινωνίας με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ήταν σε άψογη συνεργασία με τις ευλογίες του Προέδρου. Συγκοινωνούντα δοχεία με άνωθεν επιχορήγηση.

Από τον Πειραιά ξεκινούσαν και οι φήμες για εφοπλιστή πρόεδρο ομάδας που χρηματοδοτούσε την ναζιστική οργάνωση. Για μεγαλοστελέχη οπαδικών συνδέσμων που στρατολογούσαν μέλη προς την Χρυσή Αυγή μετατρέποντάς τους σε φυτώρια.

Και ενώ όπως θα περίμενε ο καθένας μετά από όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα έπιανε τουλάχιστον το 15% στον Πειραιά, έμεινε στο 5. Γιατί άραγε;

πηγη

3 σχόλια:

  1. απλη η απαντηση : Ψηφισαν κατ ευθειαν το ΑΦΕΝΤΙΚΟ τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτέλεσε τον καλύτερο διαφημιστή του Κασιδιάρη, ρωτώντας το ΚΚΕ αν θα ψηφίσει λευκό/άκυρο στο δεύτερο γύρο, αν ο Κασιδιάρης έχει εκλεγεί, θα μας πει αν θα δώσει τώρα εντολή στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν Βασίλη Μιχαλολιάκο για να μην βγει δήμαρχος που υποστηρίζεται με τον πιο υπόγειο και ύπουλο τρόπο από τη Χρυσή Αυγή;
    Αλλά ξέχασα... Με το συγκεκριμένο υποψήφιο και το αφεντικό του, το Βαγγέλα, η κα Δούρου "τυχαία" συνέφαγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μητρόπουλος επίσης ,Βούτσης επίσης ,ΟΤΑ Λιβαδειας ,Περαματος κλπ , τελευταια ο Σκουρλετης ...υπάρχει ενας "ερωτας" μεγάλος εδώ ...

      Διαγραφή