Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πω πω πω πω μια στήριξη στον Πελετιδη !!!


"ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ!

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει σύσσωμος με σαφήνεια και αποφασιστικότητα και στηρίζει στο β' γύρο τον Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ υποψήφιο δήμαρχο στην Πάτρα που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή ο Κ. Πελετίδης παίρνοντας αφορμή από «κάποιους» (!!!) που υποτίθεται ότι σπεύδουν σε ανεύθυνες φημολογίες, επιδίδεται σε κακοήθεις και σε κάθε περίπτωση εκτός τόπου και χρόνου, επιθέσεις σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑκαι του Α. Τσίπρα και μάλιστα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και εύκολες βαρύτατες κατηγορίες.

Δεν γνωρίζουμε τον Κ. Πελετίδη, λυπούμεθα, όμως, για μια στάση που δεν είναι καθόλου εξηγήσιμη, μιας και έχουμε ακούσει καλά λόγια για το πρόσωπό του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μια τέτοια αχαρακτήριστη και προκλητική συμπεριφορά από τον Κ. Πελετίδη, η οποία μάλλον είναι ευρέως υπαγορευμένη από κάποιους «ζηλωτές» της ηγεσίας του ΚΚΕ δεν βοηθάει την υποψηφιότητά του στο β' γύρο και μάλλον είναι αυτή η συμπεριφορά που δίνει αντι-ΣΥΡΙΖΑ εξετάσεις σε κύκλους του Πασοκικού και κεντροαριστερού χώρου.

Σε κάθε περίπτωση όσο και αν κάποιοι στην ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν να δυναμιτιστεί το κλίμα και να σηκώσουν τείχη στον αριστερό κόσμο, όσο και αν διακατέχονται από ένα πάθος κατά του ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει σε νοσηρά όριαο κόσμος της αριστεράς πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στις προκλήσεις και ενωμένος να κινηθεί με πείσμα στο β' γύρο στη γραμμή της αριστερής αλληλεγγύης.

Αυτό επιτάσσει το συμφέρον της Αριστεράς, του τόπου και του ελληνικού λαού.

Αριστεροί υποψήφιοι νικητές στο β' γύρο ανεξάρτητα από χρώμα και διαφορές!"

Εντυπωσιακή λεπτομέρεια: Ούτε η Λαϊκή Συσπείρωση ούτε το ΚΚΕ δεν ζήτησαν, ασφαλώς, ποτέ οποιαδήποτε "στήριξη" απ' τον ΣΥΡΙΖΑΣτήριξη ζητάνε από τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα απ' το τι ψήφισε τώρα ή παλιότερα. Αλλά οι αυτόκλητοι αντζέντηδες και έμμισθοι εκπρόσωποι δημοσίων σχέσεων του ελληνικού λαού δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. "Μας στηρίζουν" με το ζόρι, και άμα τους πούμε ότι δεν θέλουμε την "στήριξή" τους γιατί στην πραγματικότητα αποτελεί συκοφαντία και παραποίηση του ταξικο-ιδεολογικού προσανατολισμού ημών και των ιδίων, μας σιχτιρίζουν "στηρικτικά". Δεν ξέρω αν έχετε συναντήσει τέτοιους με το ζόρι "φίλους" που είναι στην πραγματικότητα λυσσασμένοι εχθροί στην καθημερινή ζωή και αν θα σας άρεσε να τους έχετε στο σβέρκο σας. Σκεφτείτε το στην επόμενη κάλπη. Εμένα μου φέρνουν αναγούλα.

Σημείωση: Για κάποιον αλλόκοτο λόγο, θα βρεθούν άνθρωποι που θα πουν ανερυθρίαστα ότι σκοπός του παραπάνω κειμένου είναι η "στήριξη" Πελετίδη και Λαϊκής Συσπείρωσης/ΚΚΕ.


ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ για οποιον δεν καταλαβε : 
να σου πω εγω αγαπητε προβοκατορα γιατι η δουρου ειναι χειροτερη απο τον καθε μωραλη, μιχαλολιακο (και τους 2);
γιατι μαστορα προβοκατορα τον μωραλη, τον μιχαλολιακο κτλ κτλ τους εχω απεναντι μου, φατσα φορα, τους ξερω, κρατανε γιαταγανι να μου κοψουν το κεφαλι και φυλαγομαι.
απο τις ρενες δουρου αυτου του κοσμου που μονιμα φορανε την μασκα του αριστερου (υπερ του νατο ομως) εναντια στην διαπλοκη (και συναντιομαστε στα κρυφα με τον μαρινακη για ψαρακι)
περιμενω στιλετο και στην σπονδυλικη στηλη.
τα ιδια σκατα ειναι και το μονο που θελουν ειναι να διαλυσουν το κομμα. προσπαθησαν το 68 και πηραν το τριτο προσπαθησαν το 91 επισης. τωρα προσπαθουν ποιο μεθοδικα αλλα παλι τα ιδια θα παρουν.
αν εχετε τα κοτσια ελατε να γινει τις τασκενδης το καγκελο"

3 σχόλια:

  1. Θεωρώ το δημοσίευμα αυτό άξιο της δεκαετίας του ΄30. Με τέτοιου είδους πολεμικές κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα το ουδιώδες και το χρήσιμο για το λαό και για τη χωρα. Καιρός να αλλάξουμε μυαλά, αλλιώς είμαστε άξιοι της τυχης μας, ως αριστεροί και ως λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το "υποστηρικτικό" στον Πελετιδη κείμενο της "ΙΣΚΡΑ" θυμιζει τον "Ριζοσπάστη" του Μανιαδάκη και την "στήριζη" ,τότε,που παρείχε στο ΚΚΕ ...

      Διαγραφή
    2. ....oσο για το "αριστεροι'....Εμεις ΔΕΝ ειμεθα ,εμεις το Κομμα το λεμε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ

      Διαγραφή