Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

"ΤΟ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ "




ΟΠΟΙΟΣ λοιπον ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ (20 ΟΚΤ 11) ΤΟ ΚΚΕ ....ΤΙ "ΠΑΙΖΟΤΑΝ" ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ή ειναι πολιτικα ανιδεος και μυωπας ή βαλτος να συσκοτιζει .

1) κεινη την μέρα λοιπον  ψηφιζόταν το πολυνομοσχεδιο
2) η κυβερνητική πλειοψηφία κρεμόταν σε μια κλωστή ( σε ελαχιστους ψήφους βουλευτων)
3) Το σύνολο των βουλευτών τους τρέμουν ήδη τα πόδια τους .Θυμίζω:στην προηγούμενη συνεδρίαση της Βουλής βουλευτές φεύγουν μετά βίας και προπηλακιζομενοι ,μέχρι κι απ το λαγούμι της βουλής προς Εθνικό κήπο


ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ:
-το βραδύ της ψηφοφορίας να έχει απ έξω 1-2 εκ. λαό ωστε να νοιώθουν όταν ψηφίζουν την καυτή ανάσα του
- να είναι όλα ειρηνικά  κατά την ψήφιση ,ώστε να μην δώσει πάτημα για "εκτροπές " πριν την ψηφοφορία ,αλλα και να αποφευχθουν τα "γνωστα επεισοδια" που χρησιμοποιει το συστημα για να τρομοκρατει εναν κοσμο και να μην συμμετεχει ,αλλα και διαλυουν τις μεγαλες συγκεντρωσεις χρησιμοποιωντας τα ως αλλοθι για χρηση χημικων !
Με αυτα σαν δεδομενα το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στοχευουν στην καρδια του προβληματος ! ΣΤΟΧΟΣ : να μην γινουν επεισοδεια ,τα οποια βεβαια θα επαιζαν απο το πρωι τα καναλια αποτρεποντας ετσι πολυ κοσμο να κατεβει ! Να τους χαλασουμε τα σχεδια ..να ξεθαρρεψει ο λαος ΝΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ !
 Την ώρα που γίνεται η δολοφονική επίθεση στο ΠΑΜΕ ,το ελικόπτερο του ΣΚΑΙ δείχνει ένα Σύνταγμα και γύρω δρόμοι να μην πέφτει καρφιτσα.Τις Σταδίου ,Πανεπιστήμιου πήχτρα .Στην Ομόνοια ακόμα να βγαίνει κόσμος ΞΕΘΑΡΡΕΜΕΝΟΣ αφού δεν ακούει για επεισόδια από το πρωί .Ο "ελικοπτερας"μιλα για 500.000 λαό ...το CNN για 700.000 !!!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΥΓΚΟΡΜΟ ...ΦΟΒΑΤΑΙ πως κάποιοι βουλευτές θα λιγοψυχησουν κατα την διαρκεια της ψηφοφοριας , θα λακίσουν ...Το ΠΑΜΕ τους έχει χαλάσει τα σχέδια ,έχει στερήσει από τα κανάλια να παίζουν εικόνες με επεισόδια από το πρωί μπροστά σον Άγνωστο Στρατιώτη και να τρομάζει ο κόσμος ώστε να μην κατέβει κάτω ."ΞΕΦΟΒΗΘΕΙΤΕ" φωνάζει σε όλους τους τόνους το ΚΚΕ από καιρό .Κι ο κόσμος κατεβαίνει και κατεβαίνει ...θαρρετα και οργισμενος!!! Και τότε μιλά ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δ.Τ. : "Επεισόδια ΤΩΡΑ! διαλύστε τους !!" κι επειδή ΞΕΡΕΙ ότι με το ΠΑΜΕ δεν μπορούν να παίξουν τα ΜΑΤ (δεν είναι μαλκες να του δώσουν αφορμές ) βάζει τα "υπαλληλακια " του ...εναντίον αυτού που του χαλαει την σούπα ..Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, γιατί έτσι ως το βράδυ θα είχε απ έξω 1 ίσως κι 1,5 εκ. λαό !!!

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙς ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που έχαψαν την αλαφουζεικης έμπνευσης προπαγάνδα πως "το συστημικο ΠΑΜΕ φυλαει την Βουλή" παραμυθιάζοντας τους να βλέπουν "προς τα που κοιταγε η περιφρούρηση ανατολικά ,δυτικά ,ή βόρια " ή "πόσα κράνη είχαν οι ΚΝιτες" ..


Αν δεν πάει η φαντασία τους ας σκεφτουν ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ η ΜΗ ψήφιση του πολυνομοσχεδιου  για τις πολιτικές εξελίξεις .Ας σκεφτούν ΤΙ θα σήμαινε αυτή η ΜΗ ψήφιση για το ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ,ξεκινώντας να σκέφτονται πως θα υποδεχόταν ο Λαός απ έξω το αποτέλεσμα ,αλλά και όλος ο Λαός εκείνο το βραδύ …


=============================================================

"επαναστατης " που τον εμποδισε το ΠΑΜΕ στην "επανασταση" του :
Φυλαγατε το Αστικο κ(υ)νοβουλιο ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ !!!!

Στεργιος Σαντιναπ:  Έχει δίκαιο ο σύντροφος επαναστάτης. ενώ η κατάληψη έπρεπε να περάσει ακριβώς στις 3.00 απο την γωνία της Μ. Βρετανίας, εκεί ήταν το ΠΑΜΕ που δεν άνοιξε το δρόμο και περιφρούρησε την αστικη εξουσία όπως ακριβώς έκανε... στο Πολυτεχνείο το '73 και στη Βάρκιζα το '45! Στις 5.00 που άνοιξε ο δρόμος τα παλικάρια είχαν κουραστεί να πετάνε πέτρες στο ΠΑΜΕ, τους τελείωσαν και τα μάρμαρα και τι θα έριχναν στα ΜΑΤ; Επίσης μεγάλες ευθύνες φέρει και η Τροχαία που ενώ η Πανεπιστιμίου, Ακαδημίας, Σόλωνος, Β. Σοφίας, Η. Αττικού, Εθν. Κήπος κλπ για τα Φθηνοπωρινά ανάκτορα ήταν ανοικτοί, δεν ενημέρωσε τους επαναστάτες να περάσουν απο εκεί και έτσι τους παραπλάνησε και τους έριξε πάνω στο ανάχωμα του συστήματος το ΠΑΜΕ! εκεί οι επαναστάτες μποροστά το ΠΑΜΕ είπαν την ιστοροκή φράση "Στις 1.00 ήταν νωρίς, στις 5.00 θα είναι αργά, η Πανεπιστημίου είναι αντεπαναστατικη η Β Γεωργίου είναι επαναστατική ακριβώς στις 3.00" Έτσι έκαναν την έφοδο!!!

Βαγγελης καθιστο αλογο :  να του δώσετε ένα ντεπόν… και να του υπενθυμίσετε για αρχή, πως στις 25 Οκτωβρίου του 1917, το βράδυ όπου έγινε η κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων στην Ρωσία, οι αναρχικοί κοιμόντουσαν βαθιά, λόγω κρύου και μικροαστικής ιδεολογίας…

2 σχόλια:

  1. Ετσι ακριβως ! Αλλα που να καταλαβουν τα ζωα οι μικροαστοι ...αυτοι ασχοληθηκαν με την πολιτικη οταν χασαν τα ψιχουλακια που τους πεταγαν οι Αστοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρηγορο ειναι οτι ολο και πιο πολλοι καταλαβαν εστω κι αργα ΤΙ ηθελε να καταφερει το ΠΑΜΕ τοτε : ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ την διαδηλωση απο τα μπαχαλακια του συστηματος που τους βαζει μονιμως να τις διαλυουν και να φοβιζουν τον κοσμο

      Διαγραφή